24.08.05
16:16
Слушам аз радио и чувам реклама: Калорекс, взимайте го и ще добиете мечтаната фигура! Специално разработен за да премахва мазнините от корема и талията!
По голяма простотия отдавна не бях чувал! Това май е за бисерите...
Ако темата не съотвества на правилата на форума изтриите я! Пуснах я да се посмеем малко!
24.08.05
16:20
съответсва спокойно , ами ...какво съдържа този продукт , да разбереме как се свалят мазнините само от корема?
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Сигурно: тайни съставки от джунглите на амазонка и “екстракти” от растения дето никой не ги е чувал (нищо че може да са глухарчета :lol: :lol: :lol: )! Не казаха, само чух рекламата!
Съдържа много лъжи и най-вероятно адски много напразни обещания.Но явно някой хитър тип(за българските условия) дава на хората рекламата,която искат да чуят.Защото наистина е пълно с невежи и непросветени хора,които си мислят,че може да се сваля само от корема или дупето.Всеки ден се сблъсквам с тях във работата си и постоянно ми се задават въпроси от сорта на “Кажи упражнение,с което да си сваля корема” или “С кое упражнение ще сваля паласките?” и когато им кажа,че тяхната цел ще се изпълни само ако спазват правилна диета,повечето се нацупват и казват че това е невъзможно и че е трудна работа.Явно въпросния пич се е ориентирал да казва на хората,каквото искат да чуят.
24.08.05
16:28
ами айде ако някой разбере нещо повече какво съдържа да сподели , тъкмо да видиме как се хвърля прах в очите на българските потребители.
по-здрави :lol: :lol: :lol: :D :D
Ами то по принцип българския ефир (и не само) е пълен с бълвочи само вземайте нашия продукт и ще получите това (някъв скапал от диети и коремни преси куртурист дето не е и чувал за продукта) не вземайте друго само нашето е най добро на уникалната цена САМО 999999 лева без пари е.Тия не разбрахали че на българина му е омръзнало от подобен вид (телешопски) реклама
Да не мислите, че вносните фетбурнъри, които не съдържат ефедра (тоест всички сега), са нещо по-различно! :?
24.08.05
19:55
да тва наистина е смешно ! ама по смешното е че има хора дет се хващат :lol: :P :twisted: