Креатин, случвало ли ви се е ?

25.08.05
11:09

Купих си половин кило креатин пих месец и после го спрях за почивка. Като почнах пак да тренирам нямаше смисъл да пия пак. Та си седи в кухнята повече от полувината от края на май някаде. Днес мислех да го почна пак да го допия ама отварям и гледам станал на бучки. Не са твърди нещо такова не си е променил цвета или да смърди страно съвсем нормален си е. Като разбия някоя бучка си става на прах съвсем нормално. Та въпроса ми е дали се е развалил нещо или това си нормално и да си пия без страх.

25.08.05
11:14

според мен е нормално , но изчакай и другите да се изкажат :wink:

25.08.05
11:18

Да добавя още че срока на годност му е до 2007 юли ?

25.08.05
11:19

ми щом срока е до тогава значи няма проблем :wink: но изчакай и другите да се изкажат 8)

25.08.05
11:23

срока на годност важи когато не е разпечатена кутията!след като си я разпечатал може и да се развали по бързо !
а твоя проблем с бучките според мен е от влага!трябва да го държиш на сухо място!

25.08.05
11:23

на мен лично доста често ми се случвало и с креатин и с протеин ама ги пия така ,че няма проблем според мен поне до сега нищо не ми няма да чукна на дърво :lol:

25.08.05
11:26

с 2 думи .... не си го затворил какво требе и той се е навлажнил :D а дано са вече ти е по леко че не се е скапал :D

25.08.05
11:29

Значи да си го пия без да се притеснявам? Като се е навлазнил незначи че се е развалил така ли ?

25.08.05
11:30

да шоме е навлажнен това не означава че е развален :wink: пии го спокойно и не се притеснявай :wink:

25.08.05
11:40

Ок благодаря хора. И ако се отрова нещо и умра повече няма да ви пиша в форомите  :wink:

Тези прахообразни суплементи за хигроскопични което ще рече че попиват влагата в съда или в помещението в което се намират.Затова се препоръчва кутията да се затваря плътно.Иначе аз лично бих сериозно се замислил дали да го подкарам, понеже молекулите на повечето подобни препарати не са устоичиви във водна среда.Например ако си разбъркаш протеинов шейк само за няколко чаас той би се вкиснал.Затова опитай го виж дали не ти причинява някакви храносмилателни проблеми и ако не тогава го нагълтай.Освен това става въпрос само за 5 грама на ден, а не като протеин по 30 на доза.
Благодаря за вниманието.

25.08.05
12:06

Няма проблеми с креатина - аз имах такъв случай с креатина на Оптимум,беше станал на бучки но си го пих и нямаше проблеми - действа си.

CR

26.08.05
11:09

При мен креатина ВИНАГИ става на бучки .... вече ще взема в буркани да го запечатвам  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1