Fyre vs Animal cuts

25.10.12
03:15

Здравейте, въпроса ми е свързан с избора на фет бърнър. Тези два продукта са едни от най-разисквантие във форума, но видях, че кътс-а има стара и нова формула и като цяло исках текуща информация по въпроса.

Искам да си взема фет бърнър, за да го комбинирам с тренировките и хранителния ми режим и се чудя кой да избера. Тренирам в сплит бицепс + гърди и трицепс+гръб+ рамо - 2 тренировъчни дни с един почивка. Хрнителния ми режим е НВД. Кардиото е преди всяка тренировка 15 мин интервално. Кой продъкт ще е по-удачен?

Няма крака? :(

25.10.12
05:36

Крака и корем правя всяка тренировка. Понеже се започва дискусия дали е правилно не го споменавам - на мен така ми се отразява идеално и за това го правя. :р

Формулата на Animal Cuts е много по-богата, но според мен концентрациите не са достатъчни и повечето съставки са добавени за красота. Отделно липсва йохимбин, който се съдържа във Fyre (оригиналната формула).

В Cuts е добавена и диуретична формула, която нямам идея какво прави там.

Fyre се продава на малко по-ниска цена и дори и при две-три дози дневно, ще стигне за 60 дни или за 40 (колкото дози има в Animal Cuts).

Та, лично в моите очи, Fyre си заслужава повече.

25.10.12
18:49

А мнение за Grenade Thermo Detonator & Maximuscle Thermobol? Тъй като живея в Холандия и Fyre просто не мога да намеря, а онлайн извън Холандия съм скептично настроен.

25.10.12
19:46

Кътса е много добър продукт, и определено няма да збъркаш ако го избереш.
Попринцип е строго индивидуално дали ще останеш доволен, защото бърнера е по-малката част от отслабването.

Пил съм Animal Cuts, Atro Phex, Stimulat X и от този ми опит съм най-доволен от кътса.
И най-големия му плюс е, че са 9 хапчета, ако дигаш кръвно от енергетиците махаш червената капсула, ако се запичаш от диуретиците махаш сините.
И така непоносимостта към част от формулата не е причина да спреш приема тотално.

И все пак следващия бърнер който ще си купя е BSN Hyper Shred . Предполагам, че си заслужава.

25.10.12
20:22

казано от Cifrata Cifrov на 25.10.12, 19:46:

Кътса е много добър продукт, и определено няма да збъркаш ако го избереш.
Попринцип е строго индивидуално дали ще останеш доволен, защото бърнера е по-малката част от отслабването.

Пил съм Animal Cuts, Atro Phex, Stimulat X и от този ми опит съм най-доволен от кътса.
И най-големия му плюс е, че са 9 хапчета, ако дигаш кръвно от енергетиците махаш червената капсула, ако се запичаш от диуретиците махаш сините.
И така непоносимостта към част от формулата не е причина да спреш приема тотално.

И все пак следващия бърнер който ще си купя е BSN Hyper Shred . Предполагам, че си заслужава.

За горе-долу същите пари, можеш да си вземеш Hydroxycut Hardcore Pro Series , много по-удачен вариант.

30.10.12
16:33

Пил съм и двата(даже в момента съм на cuts).Всичко зависи от това какво целиш:FYRE-усещах го повече откъм енергия и повишено желание за тренировка.Ефекта намалява след първата седмица и дозата трябва да се увеличи,но ако се пие след 15:00 часа трудно се спи.При CUTS не  усещам никакъв ама никакъв прилив на енергия и съответно нямам и проблеми със спането.Като цяло крайния резултат е почти един и същ .Бих избрал анимал защото не усещам страничните ефекти от другите термо бърнъри(проблеми със съня,сърцебиене и т.н),а съм пил доста от тях-AX SLIM FX,STIMULANT X,FYRE….
P.S Cuts съдържа 42 дози и стига точно за 3 седмици(по 2 на ден се пият)

30.10.12
17:22

казано от Тихомир Велев на 25.10.12, 09:41:

Аз ще ти кажа, първите 4-5 дена, изхвърляш 3-4-5 кг вода и си викаш, Ееехаааааа. :D :D :D Не са много хората, които гледат трезво над това, което се случва с тях, за повечето е важен резултата от дисплея на кантара.

30.10.12
18:05

казано от Valdis на 30.10.12, 17:22:

казано от Тихомир Велев на 25.10.12, 09:41:

Аз ще ти кажа, първите 4-5 дена, изхвърляш 3-4-5 кг вода и си викаш, Ееехаааааа. :D :D :D

Това не е толкова лошо-повишава мотивацията :)

30.10.12
18:56

Да ама след няколко дни, когато човек се изчисти от водата какво се случва? Повечето хора гледат на този род добавки като на нещо магично, и обикновенно не намаляват калорийния си прием а разчитат изцяло на добавката, след тези няколко дни стигат плато и мотивацията отива по дяволите. Цялата истина е това, че подобни добавки могат да помогнат до някъде, но не съобразиш ли хранителния си план и калорийния разход с целите си, няма да постигнеш нищо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1