Ефедрина химия ли е ???

Темата е заключена.

01.04.04
13:07

Ефедрина химия ли е ???

Мисля да започна да го приемам, но един приятел ми каза, че е химия.
Аз не мисля така, защото присъства в съдържанието на повечето фат бърнери. Посъветвайте ме какво да правя, а и.. най-важното как и в какви дози се приема точно, че не съм наясно (за пръв път ще ми е  :lol: )

LE

01.04.04
13:20

Не знам дали е химия но поста ти  е  за забранени медикаменти!

01.04.04
19:28

maxx_muscular, зависи какво разбираш под думата “химия”.
За повечето хора това са анаболните стероиди, но има и индивиди, смятащи всички освен храната за химия  :?

04.04.04
19:15

мисля че на всички Ви е ясно че момчето пита дали е ХИМИЯ (тоест да НЕ е хранителна добавка) да има вредни ефекти и тем подобни !!!
И никой от Вас СПАМЕРИ не му отговори, само лесно_нема намекна !
Аз лично не знам какво е но все пак му разбрах въпросът !
Айде малко по адекватно плз

04.04.04
19:33

Da himiq e ! Pone tova e moeto mnenie vupreki ,che e bilka.
po-zdravi

Ако под “химия” разбираме забранен медикамент, отговорът е да. Ефедринът фигурира в допинг листите, както и от скоро е забранен за продажба (официално поне).

Моментално светнаха на пазара някои препарати с включени екстракти от ефедра, които разбира се, са с по-слаб ефект, но са легални. Само в SNC ми бяха предложили три такива на цена около 50 лв.

05.04.04
14:52

Здравейте и от мен!
Аз съм жена на 30 год. и от скоро съм регистрирана! Много ме интересува темата за Ефедрина, т.к. в момента го вземам, но няма много ефект! Някой може ли да ми даде по - пълна информация за него - в сайта не видях такава. КОлко време трябва да се приема. Бих искала да си сверя и схемата за прием.

24.04.04
03:54

genius , dokolkoto znam efidrina moje da se priema s kafe,za6toto efekta mu e po golqm.no vse pak ne prekalqvai s nego za6toto vse pak i toi ne e za prenebregvane

24.04.04
11:52

genius, не забраввай, че без правилна диета, вфекта от който и да било препарат е нногократно по-слаб :wink:

BE

28.05.04
13:30

tova koeto moga az da kaja za efedrina e 4e dokato go priemah kruvnoto mi se povishi.polu4aval sum i surcebiene.4uval sum 4e ako prekali6 uvrejda surceto.

29.05.04
17:39

Химия е и още как!
Верно,работи безотказно за горене на мазнини,ама като се взима по дълго време те удря в главата здраво !Изключвам познатите странични ефекти като-нервност,съцебиене,повишаване на кръвното и т.н ,към ефедрина се пристрастяваш!Много внимавай с него !

30.05.04
11:52

ДА ефедрина не е за предпочитан.Поне аз го избягвам.Не съм взимал но и нямам вече желание.Чувал съм че е по вреден и от повечето стероиди.(няма да говоря че после ще имаш проблеми  с сърцето за цял живот).

prosto prochetete na
http://bb-team.org/stuff/efedrin.php
i da ima wyw sajta neshta za efedrina ama ne ste wideli .Da efedrina e himiq cenata mu za godina se pokachi 4 pyti poneje be obqwen za narkotik toest kojto prodawa e trafikant kaji rechi!!Zatowa po trudno se namira ot predi no towa ne e interesno

07.06.04
13:53

Виж какво ще ти кажа аз които преди 2 години го взимах.
За 1 месец и половина свалих 15 килограма от 110 кг. на 95кг.
Взимах го 30 минути прди трнировка/половин хапче/ с едно кафе и единразтворим аспирин с витамин С/можеш да го взимаш и с нормален аспирин, но от гледна точка на това че може да повлиае на стомаха е по-добре да е разтворим/. Тренирах 1 месец през ден като в началото на тренировката правех 30 мин аеробна дейност/на крос тренажор/ и после си вдигах тежестите. Много хора препоръчват аеробиката да е на края на тренировката за да не пречи на тренировката с тежести, но тъй като на мен не ми пречеше я правех така. Следващия половин месец тренирах всеки ден като един ден правя аеробика 1 час, а на следващия 30 мин аеробика и след това тежести, после пак 1 ден аеробика и на следващия ............ Така за този период свалих 15 кг и телесните ми мазнини от 20% спаднаха на 12%.
Но преди всичко ти сам трябва да си решиш дали ще го ползваш или не.

DE

08.06.04
14:44

[quote author=“croc”]Химия е и още как!
Верно,работи безотказно за горене на мазнини,ама като се взима по дълго време те удря в главата здраво !Изключвам познатите странични ефекти като-нервност,съцебиене,повишаване на кръвното и т.н ,към ефедрина се пристрастяваш!Много внимавай с него !

Удря те в главата поради факта, че повишава рязко кръвното налягане. Приемът му с кафе съчетан с кленбутерол дава страхотни резултати, но натоварва много сериозно сърцето. Високи дози не са препоръчителни именно пооради тази причина. Все пак това е лекарство, което се предписва на хора страдащи от ниско кръвно налягане.

08.06.04
16:32

Aide tiya su4etaniya s clenbuterol i kafe i aspirin da ne gi afishirate mnogo 4e she vzeme nekoe mom4e na 14-15 godini da se probva i shte stane nekoya pakost. Tryabva da imash surce na bik za da gi pravish tiya vrutki i otdelno ako 4ovek ima problemi s kruvnoto moje da mu priloshee mnogo kofti. Ne kazvam 4e ne e efektivno no krie riskove za zdraveto. Moe li4no mnenie e 4e samo s clenbuterol se postiga golyam efekt bez tolkova natovarvane na surceto i bez seryozna zaplaha za zdraveto. Efedrata sushto krie i risk ot pregaryane shtoto euforiyata koyato te obzema te podvejda da trenirash pove4ko dokato pri klena ne e tolkova izrazeno. Znam 4e clena nyama tolkova burz efekt no spored men e po sigurniya i bezopasen na4in vsepak ako nyakoi se e reshil da gi vzema tiya himii zashtoto te sa to4no takiva. I dvata preparata imat shodni strani4ni efekti no ednoto e stimulant a drugoto beta antagonist.

HE

09.06.04
16:28

Ефедрина преди всичко е лекарство /най-често изписвано при белодробни проблеми /асма//! Забранен е за свободна продажба /без рецепта/, тъй като го използват като основна съставка за производството на някои синтетични наркотици! Моето мнение по въпроса е по възможност да не го ползваш има много по безвредни начини да свалиш някое и друго килце  :wink: ! Това което не мога да отрека на ефедрина е, че в действителност има много добър ефект за стопяване на мазнините, а също и за покачване на силата! Ползвал съм го известно време и говоря от личен опит! Но като повечето забранени медикаменти преди да решиш да взимаш ефедрин си направи пълни медицински изследвания!

11.06.04
00:17

... mom4eta 4uda se efedrin ako se zima 3 pati sedmi4no sutrin na gladno predi ti4ane s 1 kafe .. 6te ima li dobar efekt ili trea se uveli4i dozata na efedrata ili 4estotite na trenirovkata ... nekoi da e experimentiral ili dai ma mnenie po vaprosa ?!?!

DE

11.06.04
12:21

Върни се обрато нагоре в темата и прочети по-внимателно какво сме писали за употребата му с кофеин. Не е никак безопасно. Внимавай с употребата му.

12.06.04
18:42

mvm, az vzimax efedrin po-produljitelno to4no po tozi na4in - 3-4 aerobni trenirovki sutrin na gladno. reduvax 50 i 100mg efedrin predi trenirovka, kafe ne piex, i efekta beshe zabelejitelen. no imashe bezsunie, prevuzbudenost/nervnost , tremor na prustite…

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1