25.10.12
19:36
Здравейте.
Ще отида на лекър утре, но ме притеснява, че ГП-то ми си пада малко стиснато от към направления.
Незнам дали ще ми даде рецепта за обезболяващи или направление за очен, ушен, невролог и т.н и затова искам да чуя и вашите мнения.
На 22 години съм не тренирам редовно от 2 месеца.
Работата ми е доста напрегната и отговорна, и определено чувставам как ме натоварва до пределите на психическите ми възможности, и съответо се стресирам. Пия доста кафе ( по 500мг на ден ( 6-7 кафета) ставам рано спя по 7 часа.
Така работя приблизително от 2 години и до сега не съм се оплаквал.
Сега за първи път ми се случва да ме боли глава по такъв начин, болката сега е леко необикновенна, за това и отделям внимание.
Чувставам болка в лявата част на главата между ухото и окото, като започва от тяхната линията и продължава нагоре почти до средата на темето.
Боли ме в 80% от времето когато съм буден и това продължава вече 5-6 ден.
Болката е равномера, винаги еднакво силна, не пулсира, бих я определил като тъпа и постоянна.
Не се повлиява от клатене на главата, шум, стоене пред компютъра. Не ме боли окото, ухото, зъби или нещо друго.
Единствната промяна на болката е когато кашлям, за секунда се усилва и после продължава тъпо и равномерно.
Пуша цигари по 4-5 само вечер.
Не съм си мерил кръвното (попринцип съм с нормално кръвно, случвало ми се е да вдигам, и да ми пада, но нито ме е боляло глава така, нито сега усещам други негативи от кръвно налягане)
26.10.12
13:40
Усещаш ли разлика при навеждане на главата напред и назад? Според мен се консултирай и със зъболекар.
26.10.12
19:32
Бях на лекър и точно както си мислех ми каза, че съня ми не е достатъчен за сезона и ми изписа Мелатонин (за нормален и здрав сън) :D
Сега една седмица ще си лягам принудително в 9 и ще видя дали е права.