26.10.12
12:33
Здравейте,
Нов потребител съм в сайта и форума, но останах приятно изненадан. В момента се опитвам да си направя някакъв хранителен режим, който да ми помогне да сваля малко килограми. Сега съм около 177см и 75кг. Като цяло от известно време съм спрял да ям пържено и разни фаст фууд храни. Принципно съм чел, че е добре да се яде по около 5 пъти на ден. На мен денят ми протича по следния начин:
6:50 ставам за работа и около 7:15 излизам, тъй като пътувам с влак до града, в който работя(живея в Дания).
8:30 - 9:00 започвам работа. Тоест имам някакво време да хапна нещо преди работа.
12:00 имам обедна почивка до около 12:30-13:00, след това пак работа.
16:00 свършвам работа(малко е относително, тъй като някой ден си тръгвам по-рано, а пък някой път оставам още малко докато си свърша започнатото). След това пак към гарата и около 17:30 обикновено се прибирам вкъщи.
Нормално след това, някъде около 18:00-18:30 излизам да тичам. Като принципно тичам през ден(понякога се налага да пропусна понеже имам и втора работа, ама тва е друг въпрос). Тичам по около 6км, и се опитвам на 3тата тренировка да е малко повече - 8 до 10км.
След което остава само вечерята.
Та така общо взето това е. Моята идея за хранене е следната:
6:50-7:15 - една ябълка или мандарина - предложете друго ?
8-8:30 - нещо за закуска - филийка с кашкавал ?
12:00 - предполагам трябва да е стабилен обяда - тук ще ми трябват идеи и помощ. Трябва да е нещо, което съм си приготвил от предишния ден, понеже трябва да го занеса на работа.
16:00 - пак някакъв плод(ябълка, мандарина) - отново може други предложения ?
19:30 - 20:00 остава нещо леко за вечеря. Ако може отново помощ?
Честно казано не съм много запознат с това какви храни е добре да се ядат, и какви не. От известно време гледам да ям повече риба. А също и много салати(оцета вреден ли е?). Понеже съм сигурен, че тук има хора с опит в тази сфера, бих искал да помоля за помощ.
Има ли смисъл от взимането на разни фет бърнъри и т.н. в моя случай ?
Поздрави.
Темата беше редактирана от Apostrofix на 26.10.12 12:37.
26.10.12
14:35
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi