Тренировка за бицепс трицепс

TF

26.10.12
18:41

Този метод + много хубава храна, ще кача ли  ръцете, аз ще пробвам де, но вашето мнение не би било излишно.
Френско 3х10 с тежест която позволява 10 повторения макс
Кик бек 3х10 с  с тежест която позволява 10 повторения макс
Кофички на пейка 3х15 с собствена тежест
Бицепс
Сгъване с прав лост 3х10 с тежест която позволява 10 повторения макс
Концентирано сгъване с дъмбел 3х10 с тежест която позволява 10 повторения макс
Сгъване с 2 дъмбела от стоеж 3х10 с тежест която позволява 10 повторения макс

26.10.12
19:39

Горе доло добре, ама според мен това е по добре :
Лежанка с тесен хват                4х10
Фреско от лег                        3х10
Разгъване на скрипец с въже          3х10

Сгъване от стоеж с крив лост          4х10
Кръстосано чуково сгъване с дъмбел  3х10
Скотово сгъване с дъмбел            3х10

26.10.12
19:58

По 2 упражнения за бицепс и трицепс са ти напълно достатъчно. Аз за бицепс правя лег с тесен хват, а следващата седмица лег с разгъване зад глава. За бицепс едната седмица прав с крив лост и концентрирано, а другата седмица прав с прав лост(по широк хват) и скотово.

Мнението беше редактирано от Влади . на 26.10.12 21:47.

26.10.12
21:39

Имаш в предвид 2 упражнения. Е да, на някои им са достатъчни само 2 упражнения, на мен ми трябват 3 с по около 10-12 серии максимум.

26.10.12
21:47

казано от cchapo на 26.10.12, 21:39:

Имаш в предвид 2 упражнения. Е да, на някои им са достатъчни само 2 упражнения, на мен ми трябват 3 с по около 10-12 серии максимум.

Да, моя грешка

27.10.12
10:14

Програмата на cchapo е по-добра. Започвай по нея.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.03.15 20:18.

29.10.12
12:05

С риск да бъда сериозно порицан ще кажа, че аз имам отделен ден за ръце с 10 упражнения. 5 за трицепс и 5 за бицепс. Исках да кача една моя любима статия от един друг сайт не знам защо не става, в която се говори, че такова нещо като претрениране не съществува. Единствено времено неразположение и отпадналост към която след няколко седмици тялото се адаптира и резултата е видим. Това адаптиране се изразява в по голямо количество произведени хормони, които допринасят за по доброто възстановяване. Естествено се изисква обилно хранене и определена суплементация.

Мнението беше редактирано от Георги на 29.10.12 12:24.

29.10.12
12:40

казано от Георги на 29.10.12, 12:05:

С риск да бъда сериозно порицан ще кажа, че аз имам отделен ден за ръце с 10 упражнения. 5 за трицепс и 5 за бицепс. Исках да кача една моя любима статия от един друг сайт не знам защо не става, в която се говори, че такова нещо като претрениране не съществува. Единствено времено неразположение и отпадналост към която след няколко седмици тялото се адаптира и резултата е видим. Това адаптиране се изразява в по голямо количество произведени хормони, които допринасят за по доброто възстановяване. Естествено се изисква обилно хранене и определена суплементация.

Разбира се,че е така.Суплементацията е по избор-базирана на тестостерон,на растежен хормон,или и на двете. :D:D:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1