27.10.12
21:47
От няколко дни дясната китка ми е развита , това стана , когато правих упражнение за бицепс - бицепсово сгъване на щанга , преди никога не е ставало такова нещо. Сега се чувствам слаб , чувствам слабост във дясната ръка , нося нактиници 3 дена , но няма подобрение . Дайте съвети за китката , има ли някакви движения , които може да се направят или нещо друго? За колко дни минава горе-долу ? Тренирам през ден.
Какво значи развита китка? Само слабост или чувстваш и болка? Аз когато имам проблем с китките нося около седмица накитници, като гледам да не натоварвам китките, за да се възстановят /което е неприятно защото те участват в почти всички упражнения/.
Чувствам се по-слаб (поне на лявата нямам проблеми) и ако се опитам да вдигна нещо , не нещо леко ами малко по-тежко усещам леко наболяване , напрягане на китката и е неприятно , иначе ако не правя нищо болки няма.... Ако се почива цяла седмица примерно , после като започнеш пак да тренираш , дори и със по-леки тежести няма ли да се получи същия проблем? Чакам вашите мнения. Благодаря.Аз също нося накитници , но работата е същата ( 4-ти ден).