Дали да продължа с тази комбинация от добавки?

29.10.12
19:52

Здравейте момчета.
Тренирам от 9 месеца и в последните 5 седмици вземах Kre Alkalyn, Jack 3D, Gold Standart, витамини.
Имам още 1 седмица от първите 2 продукта и замислям вариант да ги продължа с още по 1 кутия и от двете, но същевременно се притеснявам дали няма да ми е в повече и точно това ми е въпроса. В период на качване съм, на 19 години с добре организиран хранителен режим. Тренировките са ми тежки (4 пъти в седмицата). Много съм доволен от тях до момента , за това искам да ги продължа.

29.10.12
20:22

За предпочитане е да направиш една почивка та и макар от 2 седмици .Незнам ти как се чустваш от самия Джак?Според мен ако си му свикнал задължително направи почивка !

Мнението беше редактирано от SprateXtream на 29.10.12 20:23.

29.10.12
20:28

Ами има нещо такова, но аз до момента съм пил по лъжица и половина, но ако взема още 1 кутия мисля да увелича дозата до 2 и може би 2 и половина максимум, но 2-3 седмици почивка достатъчни ли са ?

29.10.12
20:32

Според мен 3 седмици  е напълно достатачно,за да можеш да усетиш отново ефекта от предтренировъчния продукт.Разлика между 1,5 и 2 лъжички е минимална.Направи си почивката и след това продължи  да си пиеш по 1,5 лъжички.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1