29.10.12
18:48
Ето го стака:
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard
ALL AMERICAN EFX Kre-Alkalyn
PROLAB Glutamine Powder
76кг и 1 год. стаж.Бих приел и вашите съвети за стак за ММ.
29.10.12
20:38
Мнението ми за твоя стак е положително,единствената ми забележка е на мястото на глутамина едни БЦАА е по-добрия вариант.А ето и моето предложение за стак .Syntrax Whey Shake BSN CELL MASS Monster Amino CytoSport ,ако имаш допълнително някой друг излишен лев може да добавиш и някакъв предтренировъчен продукт например Джак 3д или нещо подобно.
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 29.10.12 20:39.
30.10.12
00:35
След като разгледах това което ми препоръча мисля да заменя PROLAB Glutamine Powder с Monster Amino ,но за BSN CELL MASS се замислям ,защото преди 8-9 месеца го бях пробвал и ми се виеше свят всеки пък след като пих.Може и да съм си внушавал ,не знам.
30.10.12
11:15
Предлагам ти BSN CELL MASS защото наистина съм видял резултати от него .Вече е твое лично мнение дали ще си земеш него или Кре Алкалин.За мен Кре Алкалина е неоправдано скъп продукт със незначително действие(поне при мен).В краен случай можеш да заложиш на добрия стар Монохидрат ,поне е доказан суплемент
казано от SprateXtream на 30.10.12, 11:15:
Предлагам ти BSN CELL MASS защото наистина съм видял резултати от него .Вече е твое лично мнение дали ще си земеш него или Кре Алкалин.За мен Кре Алкалина е неоправдано скъп продукт със незначително действие(поне при мен).В краен случай можеш да заложиш на добрия стар Монохидрат ,поне е доказан суплемент
Малко се отклоняваме от темата, но да твърдиш, че кре алкалина е скъп продукт на фона на селл масс е смешно.
Стака става, но вместо глутамин си вземи бца на прах ;)
30.10.12
15:00
казано от AgBOKATA на 30.10.12, 13:52:
казано от SprateXtream на 30.10.12, 11:15:
Малко се отклоняваме от темата, но да твърдиш, че кре алкалина е скъп продукт на фона на селл масс е смешно.
Стака става, но вместо глутамин си вземи бца на прах ;)
Изглежда не си ме разбрал.Казвам ,че кре алкалина е неоправдано скъп -според резултатите които получаваш(даже въобще никакви резултати от него не усетих върху себе си) .Надявам се ,че сега ми проследи мисълтта Адвокатченце :)
31.10.12
00:27
Ориентирах се към това което ти ми препоръча.Само мисля да заменя BSN Cell mass с CONTROLLED LABS Green MAGnitude.Удачно ли е ?
Мнението беше редактирано от Георги Ников на 31.10.12 00:46.
31.10.12
11:22
Перфектно си се ориентирал :) Греен Магнитуд е един прекрасен продукт според отзивите ,които съм чувал за него.Ако не ти е задължително да си даваш всичките пари :) за креатинова матрица,удачен вариант е да си закупиш един моно хидрат.
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 31.10.12 15:57.
31.10.12
23:48
казано от Георги Ников на 29.10.12, 18:48:
Ето го стака:
OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard
ALL AMERICAN EFX Kre-Alkalyn
PROLAB Glutamine Powder
76кг и 1 год. стаж.Бих приел и вашите съвети за стак за ММ.
Глутамин не ти трябва - замени го с някакъв пред-тренировъчен продукт.
Креатин - монохидрат. 1 килограм за 35 лева.
Протеина е окей.
01.11.12
09:29
В крайна сметка си взех: CONTROLLED LABS Green MAGnitude , Syntrax Whey Shake и Monster Amino CytoSport.Как да ги приемам ? Маг-а гледам че трябва преди и след тренировка ,а монстер аминото само след тренировка , поне по това което пише на опаковките.
01.11.12
12:46
Green MAGnitude-Една цяла доза преди тренировка или половината преди, другата половина след тренировката.Whey Shake-сутрин след ставане ,преди тренировка и веднага след тренировка.Monster Amino-то можеш да го пиеш по три начина.Първият веднага преди тренировка,по време на тренировката или веднага след тренировката.Избери най-подходящото за теб време.Аз предпочитам да ги пия преди тренировка!
01.11.12
16:27
А в не тренировъчни дни ?
01.11.12
16:57
Протеина можеш да го приемаш в почивните дни веднага след ставане и между някое от храненията.Монстер аминото го приемай само в тренировачни дни.Греен-а го приемай с някое хранене в не тренировачните дни(за мен най-добрия вариант за прием в не тренировачните е със закуската).
Успех! :)
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 01.11.12 16:58.