24.08.05
12:26
[quote author=“charmy”]NowIamYourGod тук показвам снимки на приятелки......... изтекаха им очите по вашето семейство и няма да ти казвам какви неща ви мислят. :oops: :oops: :oops: ! Хиляди целувки за двамата и една в повечко за момчето в ляво (брат ти) от дамското парти, което сме си организирали тук :oops: !
П.П. Връщаме си думите назад! И нямаме избор, защото май ще се наложи да ви излежаваме в Сливенски Женски Затвор с присъди за педофилия! Вие сте били по-мънички от нас с 2-3 години! :oops:
хехе :-))) чак пък за педефилия.. и двамата сме минали 20 споко :-)))
Мнооого добре !Браво на NowIamYourGod!
Рядко се срещат мъже като теб с хубаво развито и оформено тяло,така че съвсем заслужено си получаваш комплиментите от мен :)
NowIamYourGod
Браво, да! С формата ти от снимковия турнир на М и Ф си бая констатен и стабилен като визия! Евала за труда ти! Крачката как са ти, игряеш ли ги яката?
Питона екстра :) не си загубил напразно тези 10тина години дето тренираш (ако не се лъжа бяха толкова?)
NowIamYourGod - браво и на теб и на брат ти :)
9 са :) Но не през всичките тренирах толкова сериозно, колко последната година и половина. мерси на всички, които дадоха добри оценки. надявам се скоро още по-добре да изглеждам, но иска време. :)
25.08.05
16:25
Най-после и една красива млада дама да помести снимки.Ето такива жени са вдъхновение за много момчета да спортуват и да се хранят както трябва. 8)
:oops: Мерси,
вдъхновение мисля да стана в началото на другото лято.
Тази година поизчистих малко (така да се каже) а другата трябва да заформя и някой мускул нали! :lol:
25.08.05
16:34
Важното е човек да е спокоен да не бърза за никъде и да знае, че когато се труди или лишава и то по правилния начин няма как да няма резултати.
25.08.05
17:14
дам pepa_k има добро тяло.надявам се след нея и другите дами да се престрашат и да сложат своите снимки :wink:
Пепа_К Де да бяха повечето млади дами като теб да не ги мързеше.... нямаше да има затлъстели девойки- които 90 % ги мързи да изглеждат добре
Пепа - Пример за младите момичета (не че Пепа е стара де)
25.08.05
20:05
Наистина изглежда добре(рера_к) . И аз искам такъв корем, но нещо не става колкото и коремни преси да правя. Може би защото имам малко сланинки по корема и затова не се очертават :)
много добре бих казал рера_к.не се притеснявай а се радвай на резултатите си :wink:
Чудесно изглеждаш :)Имаш отличен старт и съм сигурна ,че ще постигнеш целта си !Наслаждавай се на тренировките и си показвай с гордост хубавото тяло,което си направила !
25.08.05
21:09
рepa_k - браво и от мен - добри пропорции и симетрия!
Браво и ,че се престраши да публикуваш снимки :)
браво браво pepa k добре изглеждаш !
само че вместо това дете ти подхожда едно здраво момче(аз)
майтап!!! :lol: :lol: :lol:
26.08.05
10:46
NowIamYourGod, поздравления за постигнатото!
Снимките ти във фитнес “Флайс” ли са правени?
26.08.05
10:49
[quote author=“Zlatan Rangelov”]NowIamYourGod, поздравления за постигнатото!
Снимките ти във фитнес “Флайс” ли са правени?
да
[quote author=”Питона”]NowIamYourGod
Крачката как са ти, игряеш ли ги яката?
мммне..
Крака не правя но са ми много добре, прасеца ми е 43 см релефен, при първа възможност ще го снимам и ще сложа снимка!
:lol: Хаха мерси, но найстина се отдалечих от младите дами с моите 26 :oops:, но не им се давам .... :wink:
Хей дами не е толкова страшно. Да ви кажа разлеждам форума и снимките постоянно, но не съм си и представяла че ще събера смелост да покажа себе си докато ivan.shishmanov не ме предизвика в една друга тема.
Но като се замисли човек най обективна оценка могат да ни дадат хората тук в този форум, а и все пак не се познаваме лично и вероятността да имат някакви користни цели е нищожна.
П.С. Хей момчета, мерси но така и така ме видяхте дайте малко съвети на коя част да наблегна. Аз мисля че трябва да сложа малко (надявам се само мускул) на раменете и ръцете?
Zlatan Rangelov, първо честито за детето. Да е живо и здраво и много да ви радва. :)
приятелката ти има страхотно тяло. Може би се занимава професионалн. От колко години тренира ?
Найстина при жените е по различно и по трудно относно мускулите, но тя се е справила. Поздравления и на теб ако ти си я тренирал.
Аз отбелязах че досега целта ми беше изчистване на мазнини и съответно хранителния режим и тренировката ми са съобразени с тези ми цели. Друг е въпроса сега зимата как ще си подредя тренировката и храненто.
Последната програма по която тренирам е тази :
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8153
Поздрави
26.08.05
12:36
Благодаря за пожеланията за детето! :D
И твоето да е живо и здраво!
Приятелката ми е художничка и прави учебниците за деца в предучилищна възраст и от 1 - 3 клас. Не се занимава професионално с фитнес. Това беше само експеримент. Около 3 месеца беше на диета. Но преди години тежеше почти 70 килограма. Тогава се амбицира да ги свали. А миналата година се хвана по - сериозно и с моя помощ стигна до там. Пускам ти снимките да се надъхаш, че не си сама. Уважавам жените, които се поддържат. Знам за колко неща мислите и да намерите време (и енергия) за фитнес е доста трудно. Разгледах програмата.
26.08.05
12:36
[quote author=“Zlatan Rangelov”]NowIamYourGod, може да сме се засичали там. Спомням си човека зад теб, с кърпата. Тогава от лег не успя на 160 кг. Сега напреднал ли е? Имаше вид на сериозен...
Човека зад мен с кърпата се казва Стефан, на него евала му правя защото това дето го постигна за 1 година малко хора са го правели..
Сега е на четиресет и няколко години и преди да почне да тренира преди малко повече от година беше към 120-130 килограма с огромно шкембе и пиеше по цял ден :-) тва в продължение на години...
В един момент решава че това е адски тъпо спира всичко от раз и започва да тренира, сега е с към 47-48 ръка, целият е релефен (за годините си) последно ми беше казал че бута 200 от лег. На клипчетата които съм оставил го има :-)) голям образ е..
бтв абсолютен маняк е станал.. :-))
26.08.05
12:45
Впечатлен съм от човека, че не се е отказал и върви напред. Браво!
Но теб не си те спомням. Явно не сме се засичали...
Zlatan Rangelov,
невероятна ти е приятелката !Страхотно тяло !Възхищавам се пред волята на такива жени !Каквото и да напиша,ще е малко за труда,който е положила за да постигне такава култова форма !
Да ви е живо и здраво детенцето :)
[quote author=“Zlatan Rangelov”]Благодаря за пожеланията за детето! :D
И твоето да е живо и здраво!
Приятелката ми е художничка и прави учебниците за деца в предучилищна възраст и от 1 - 3 клас. Не се занимава професионално с фитнес. Това беше само експеримент. Около 3 месеца беше на диета. Но преди години тежеше почти 70 килограма. Тогава се амбицира да ги свали. А миналата година се хвана по - сериозно и с моя помощ стигна до там. Пускам ти снимките да се надъхаш, че не си сама. Уважавам жените, които се поддържат. Знам за колко неща мислите и да намерите време (и енергия) за фитнес е доста трудно. Разгледах програмата.
Може ли да ми дадеш линк или да ми пратиш програмата по която е тренирала и диетата й.
Наистина е много амбициращо, Благодаря ти.
:!: Предай и моето възхищение.
26.08.05
13:34
Видя ли, че не е толкова страшно и не боли.Специалните ми уважения към хората с красиви тела.
26.08.05
14:14
Жените са страшни бе няма две мнения!Обаче на Златан приятелката верно изглежда като профи!Дано да си запази фигурата и след раждането!А по време на бременноста предполагам е качила някое кило?То не може де...Браво Браво!
Наистина завиден релеф на приятелката на Zlatan. Искам да попитам, това с диета ли е постигнато или генетично си е такава. И да ви честито новото момченце и да върви по пътя на родители си.
Бих Казал че на Златан приятелката е много много добре не съм виждал непрофи дето да е по добра от нея, но това е обяснима все пак Златан е до нея
P.S. Златане къде изчезна не си ни посещавал скоро
26.08.05
23:51
tigra, благодаря за хубавите думи за труда й, както и за пожелянията за малкия.
pepa_k, ще се опитам тези дни да намеря време и да ти напиша накратко какво е правила. Ще ти го пусна на лична. Последното няма да й го казвам, защото “ще й пораснат ушите”.
largozol, чак профи не е... с тая никаква маса. Да разбира се качи килограми, след като забременя. Няма начин. 11 килограма е нормално.
Чукундур, тя е със сравнително бавен метаболизъм. Когато се запознахме тежеше около 70 килограма. Като я премерих след известно време, беше свалила на 67. Това е първото й мерене пред мен. Но това бе преди години. Тя е наистина сериозна в диетата. Между другото по тази диета тренира и Малина (фолкпевицата). Жоро /треньорът й/ много хареса приятелката ми и писахме там известно време. Те средства не пестят за визия. Казваш това и се купува това. Тя искаше по - културистична фигура. Но има много тежко ежедневие и... сложно е там.
Между другото, поздравления за страхотната ти форма!
djgorgio-ASTOR, не съм спрял да ви чета. Просто не пиша...
Как се движиш ти? Голам ли си още, или вече си само огромен?
[quote author=“Zlatan Rangelov”]djgorgio-ASTOR, не съм спрял да ви чета. Просто не пиша...
Как се движиш ти? Голам ли си още, или вече си само огромен?
Ми да добре съм въпреки че от месец и половина не съм тренирал че нямам време доста съм по качествен от преди
31.08.05
18:09
добре ванишър , много добре , относно твоята генетика, много добре се развиваш. :wink:
по-здрави
31.08.05
18:30
браво ванишер добри резултати, тези дни и аз ще пусна малко снимки но първо да оздравея че сега се чувствам кофти ...
31.08.05
18:43
мда и на мен ми е интересно какво си пил по време на “цикъла” :) ?
31.08.05
19:23
[quote author=“Zlatan Rangelov”]
Можеш ли да слошиш снимки на приятелката си като сте се запознали, защото видяхме колко много е постигнала, но ще е още по-интерестно ако видим от къде е тръгнала...
31.08.05
19:27
vanisher браво, имаш добри форми.. ама кво е тва коч парти на морето, да беше снимал и някоя мацка поне да изплакнем очите ;-)
Иначе колко време е цикъла който си взимал химия???