30.10.12
10:46
Препоръчайте ми добри витамини за кожа , коса и нокти :)
now derma-vits добри ли са ? И по 2 или по 6 се пият ? :)
Предложете и други изгодни варианти :) Благодаря !
30.10.12
11:17
Аргинин е аминокиселина ,която би ти помогнала.
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 30.10.12 11:19.
казано от TheBadGod TheBadGod на 30.10.12, 10:46:
Препоръчайте ми добри витамини за кожа , коса и нокти :)
now derma-vits добри ли са ? И по 2 или по 6 се пият ? :)
Предложете и други изгодни варианти :) Благодаря !
С какво според теб се различава мултикомплексен продукт от витамини и минерали, от такъв конкретно за кожа, коса и нокти?
казано от SprateXtream на 30.10.12, 11:17:
И как точно би помогнал аргинина, при състояние на авитаминоза примерно?
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.10.12 11:45.
30.10.12
11:56
Да поясня - витамините са за дама , а не за мен ;)
Бях пуснал темата във фитнес за жени с идеята повече дами да си дадат мнението ,но е преместена тук ...
30.10.12
15:08
казано от SprateXtream на 30.10.12, 11:17:
И как точно би помогнал аргинина, при състояние на авитаминоза примерно?
Пича ясно си е задал въпроса.Никъде не виждам да е споменал ,че е в състояние на липса на някакъв вид витамин или нещо друго ,че да ти давам обеснения с какво би помогнало при състояние на автитаминоза.
С най-добри пожелания!!!
30.10.12
15:17
Най-важните са Л-лизин (играе важна роля при формирането на колагена); витамин Е (подсилва регенеративните способности на клетките в кожата); Биотин (известен и като вит. Б7); Колаген (има обаче над десет вида, така че е малко сложно да се улучи точния вид - за тип II който се прави от пилешки колаген съм чувал че е добър за подхранване на кожата, ноктите и косата); МСМ (известен и като диметил сулфонил, DMSO2 или метил-сулфонил-метан) - най-добре в комбинация с колаген. Ако намериш продукт, който ги има всичките в добра концентрация - това е, каквото търсиш. За тези съм чувал добри неща.
казано от SprateXtream на 30.10.12, 15:08:
Пича ясно си е задал въпроса.Никъде не виждам да е споменал ,че е в състояние на липса на някакъв вид витамин или нещо друго ,че да ти давам обеснения с какво би помогнало при състояние на автитаминоза.
С най-добри пожелания!!!
Много правилно го каза! Човека си е задал въпроса търсейки определени витамини, само че аз не разбрах какво общо има аргинина с това? Обеснения не знам що е, търсих в тълковен речник, но там няма такава дума.
30.10.12
15:39
казано от Valdis на 30.10.12, 15:33:
казано от SprateXtream на 30.10.12, 15:08:
С най-добри пожелания!!!
Много правилно го каза! Човека си е задал въпроса търсейки определени витамини, само че аз не разбрах какво общо има аргинина с това? Обеснения не знам що е, търсих в тълковен речник, но там няма такава дума.
Поправи ме ако бъркам ,но аргинина мисля че помагаше при заздравяване на ноктите и косата.Отностно правописа ми не смятам ,че еди кой си може да ми обеснява как съм написал дадена дума в един интернет форум...(не смятам ,че е уместно да ми правиш такива забележки)
С най-добри пожелания!
казано от SprateXtream на 30.10.12, 15:39:
Поправи ме ако бъркам ,но аргинина мисля че помагаше при заздравяване на ноктите и косата.Отностно правописа ми не смятам ,че еди кой си може да ми обеснява как съм написал дадена дума в един интернет форум...(не смятам ,че е уместно да ми правиш такива забележки)
С най-добри пожелания!
Аз лично знам множество други качества на аргинина, но точно това за което говориш ми е напълно непознато, но това не ти пречи да ни информираш нас непросветените. Вкарваш се нещо в някакви филми дето не си главен герой, къде видя да съм ти обеснявал как да си пишеш определени думички?
Мнението беше редактирано от Valdis на 30.10.12 16:07.
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&products_id=185 Това мисля, че не е лош вариант за това, което търси твоята приятелка/позната.
30.10.12
22:02
В бирената мая има вит. от групата В, а те доста повишават апетита. Иначе наистина е хубав продукт!
Opti-Women на Optimum или Eve на Now. И двете са хубавки комплекси с малко повече Биотин и Б-комплекс, като цяло. Хубаво е ,че имат и растителни екстракти, които да стимулират баланса между естроген/прогестерон. Олимп имаха някаво аналогично комплексче, но не толкова комплексно, казваше се BioSilica: Зобкал съм майка ми с него, не се е оплакала (:
Относно витаминно минералните комплекси, всеки концентриран такъв и приеман разпределено през деня с хапване ще свърши работа.
Дерма Витс-а е малко по-различна формула, но преди няколко месеца го нямаше в България, наскоро четох в сайта на Нау Фуудс, че го спират от производство, но той ли беше или Female Balance…не помня! Поздрави и прочети пак какво ти е написал Кейн!