25.08.05
17:06
Искам да намаля гръдната си обиколка. Кажете ми упражнения. Преди бях по пълен, но след като остлабнах, гърдите ми пак останаха малко по големи от нормалното. Та кажете какви упражнения да правя за да се избавя от тях!
Ако правилно съм разбрал искаш с упражнение да отслабнеш в гърдите.То май такова няма, аз така мисля.Тялото си отслабва равномерно.
Колкото и да не ти се вярва няма такова упражнение! Трябва да свалиш нивото на подкожната мазнина като цяло, и чак тогава ще усетиш ефекта! Това става с правилен хранителен режим и тренировки! Виж в сайта тренировки за начинаещи и храненен за сваляне на излишни килограми! Изчисли си и калорииния разход за деня!
25.08.05
17:58
Преди отслабнах с гладуване на всякаде без гърдите :( А някакви опражнения ад ми препоръчате? Сега ще почвам да пия Л-карнетин и ще карам велосипед. Дали ще помогне?
[quote author=“lubo555”]Преди отслабнах с гладуване на всякаде без гърдите :( А някакви опражнения ад ми препоръчате? Сега ще почвам да пия Л-карнетин и ще карам велосипед. Дали ще помогне?
Ами Йода ти е отговорил какво трябва да правиш не знам какво търсиш още и се чудиш тоя карнитин ще помогне но да не го мислиш за магческа добавка пиеш и хоп готово проблема на начинаещите е че твърде много вярват на чудноватите добавки а те с името си им подсказват че са именно добавки
25.08.05
18:15
Пич, да не би да искаш да свалиш мазнините около гърдите, т.е. да поорелефиш ли ,що ли? Лицеви опори пробвал ли си?
упражнение за премахване на гьрди няма :wink: пробвай с лицеви или прави кардио и носи колан тип сауна по време на кардиото.това е друго не се сещам.дано имаш успех
25.08.05
21:23
няма смисал от такива глупости защото отделянето на топлина и потенето са в следствие от горене на мазнини а не обратнотно,така,че колкото и да се овиваш в сякви наилони :)) пак толкова ще отслабнеш колкото и без тях.
Абе ти акъл имаш ли? Хората се трудят с години да направят гърди, ти си тръгнал да ги сваляш.
Щом ти се виждат много големи, вземи че поработи по дугите части от тялото ти да станат съразмерни на гърдите ти. Ама да не вземеш за ги напълниш пак с мас - прави мускули :roll: :twisted:
Значи пич, аз подобно на теб бях към 97 кила и за около година свалих на 78 (потърси из темите ми и ще видиш как). Та и аз имам подобен проблем, от който постепенно се отървам. Тоест... имам чувството, че гърдите ми са омазнени, но пък по време на тренировка супер се стягат и мога да кажа, че много от сериозно трениращите в залата ме хвалят. Затова примерно сутрин като станеш, не е зле да ги поразтриеш или да направиш некаква гимнастика, за да се стегнат. Също така, аз в момента не знам дали е правилно, но се опитвам да натрупам мускулната маса в тях за сметка на мазнините. Пия протеин (80%) на Юнивърсал. Правя гърди три пъти седмично и една лека тренировка в деня на общофизическата подготовка (сега усещам как всички ще ми се хвърлят да кажат че не е правилно да ги тренирам толкоз - много им здраве ) :P
Значи специално съветът ми е - продължавай да бягаш и да караш колело, къпи се със студена вода, прави сутрин загрявка/гиманстика/ около 10 минути, тренирай редовно, увеличавай сериите за гърди от лежанка (особено на полулег след това на лег). Не познавам фет бърнери, затова не мога да ти кажа дали действат добре. успех!
П.С. ето една моя снимка от началото на лятото - намира ми се и една от скоро, но трябва да я скенирам. За разлика снимката по-долу, сега съм понатрупал малко повече маса, но иначе съм си запазил килограмите.