PHD Waxy Vol

КД

16.12.10
18:55

Здравейте,въпроса ми е относно silabg.com/bg/6508-PhD-WAXY-VOL-2кг.html ,интересува ме дали е добро като замисъл за 
добавка към  предтренировъчен/следтренировъчен шейк  и ако да колко време преди и след тренировка трябва да се пие? Мерси

Темата беше редактирана от Кристиан Димитров на 16.12.10 18:56.

16.12.10
19:03

Ако искаш сила,издръжливост си вземи NO EXPLODE,JACK3D,ANIMAL PUMP.Това phd waxy vol,не съм го пил ама само кат го видях
ми стана ясно че за нищо не става,протеин на 100грама 7.5,35 лева 2 кила.

16.12.10
19:13

Ми то това не е протеин бе бате.. До автора пари на вятъра са това. Вкарай един банан, овес .. въглехидратите преспокойно се набавят от храненето  няма нужда от такива добавки.

16.12.10
20:39

Тос лобитко кви логики вкарва ахахах по-добре да си беше замълчал , според мен е добър вариант уакси мейза даже ако го имаше по-евтин редовно щях да си купувам

18.12.10
00:40

Знам че не е протеин просто неэнам какво да кажа за това,освен че за нищо не става.

18.12.10
13:32

Пробвал ли си го ? Прочел ли си нещо за него , че си правиш такива изводи ..

18.12.10
14:38

По-нагоре съм съм написал че не съм го пил и съм чел за него,ама айде щом си решил пий си го дано станеш Ronnie Coleman,
давай си парите
при положение че ако дадеш още 35 лева може да си купиш някакъв протеин

КД

18.12.10
21:28

Въпроса не ми е за протеин а за конкретния продукт..но както и да е :D Въглехидратите както казаха могат да се набавят от храната,но въпреки това може да е сносен продукт

До тук като гледам никой ти не отговори :D . Първо няма място за сравнение междо протеина и виглехидрата(каквото всъщност е този продукт). Както обичат да се изразяват аторитети в този спорт-”докато едното е материала за строежа на тялото, то другото е строителят” сиреч двете вървят рака за рака :). Aз лично го ползвам от доста време и съм много доволен. Този продукт е нещо като витаргото, въстановява ме перфектно и е идеално да се добавя към протеиновите шейкове, особено в след тренировъчният. Взимаи смело ! Няма да съжеляваш особено при тези промоции сега... ;).

П.П. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49584 - тук водихме доста “жесток” :D спор относно въглехидратите, прочети темата и всичко ще ти стане ясно ;)

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 20.12.10 19:51.

КД

20.12.10
21:32

Мерси много Николай! ;)

31.10.12
12:27

Здравейте, и аз се интересувам от този продукт, че цената му е доста добра и двойно по-евтина от витаргото. Доколкото гледам, това било восъчно ечемичено нишесте (waxy barley starch) с нисък ГИ (така твърди производителя), a Витарго-то се правело от waxy barley starch и било уж много бързо, ама на мен ми изглеждат много подобни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1