30.10.12
20:58
Здравейте,
От много време се колебаех да постна тема и най-накрая се престраших. От около 3 месеца тренирам набирания/кофи, лицеви тип диамант. Ще може ли да ми обясните как така тренират по същия начин от 5 месеца и не спират да трупат маса и сила, а аз се развивам толкова бавно ? Попитах ги за храненето и просто казаха, че ‘’избягват мазното’‘. Аз прецизно си изготвих програма по РБД режима, но ефект - 0. Моля по-опитните да пишат, понеже наистина не разбирам логиката... не трябва ли тялото да се е приспособило към натоварването им...
Мерси предварително :)
Темата беше редактирана от nnnn на 31.10.12 19:49.
30.10.12
21:55
Точно така.Правилно си разбрал,че е нормално тялото да привикне на еднаквото натоварване и да няма мускулен растеж.Това,което ти правиш е добре.Спазвай си хранителния режим! Ако ефекта е 0,както казваш или не си го изготвил както трябва или просто не си достатъчно търпелив и си мислиш,че веднага трябва да станеш здрав.Още повече това,което спомена,че за 2 месеца ръката ти е пораснала с 2см мога само да те похваля.Не знам ти какво имаше в предвид.Слагай допълнителна тежест така,че повторенията да са от 6 - 8.При теб в момента отказа е на седмото - перфектно.Труд,почивка,хранене и ТЪРПЕНИЕ.
П.С. Относно това,защо продължават да растат - ген.И аз имам такива приятели,но и те след време спряха да растат.Не се състезавай с тях,а гледай себе си.
Поздрави.
Ок мерси :) Ще продължа така тогава. А имам още един въпрос, който е прекалено кратък за нова тема: веднъж пробвах задна везна със супинирах хват и след като пуснах лоста усетих огромна болка в китките и предмишниците. Сега, независимо от хвата, все още имам болка в предмишниците. Освен това седя на 7 секунди вече 3 седмици и не мога да държа повече.
Всякакви съвети са добре дошли :)
Ами не знам, но за 3 месеца бедрата ми порастнаха с 8см :D 2см на ръцете ми се струва малко, още повече, че един от приятелите ми имаше прогрес 2см за месец :)
30.10.12
23:43
казано от Street Workout на 30.10.12, 22:58:
Ок мерси :) Ще продължа така тогава. А имам още един въпрос, който е прекалено кратък за нова тема: веднъж пробвах задна везна със супинирах хват и след като пуснах лоста усетих огромна болка в китките и предмишниците. Сега, независимо от хвата, все още имам болка в предмишниците. Освен това седя на 7 секунди вече 3 седмици и не мога да държа повече.
Всякакви съвети са добре дошли :)
Не експериментирай.Придържай се към основните упражнения,които освен максимално ефективни са и безопасни.