Някой да ми каже какво да правя

01.11.12
13:21

Момче на 15 години съм, 80 кг., 1,75 м. Искам да заякна но не знам какво да правя. Може ли да ми предложите някакви упражнения,  по колко серии да  ги правя и т.н., понеже нямам много опит. Повече се боря за релефа като най-много искам да ми се появят плочките(а на корема имам малко мазнини), защото там съм най зле . Досега не съм правил почти нищо. Също така ако може да ми предложите някаква диета ще е добре :) У нас нямам уреди само 1 лежанка за коремни.

01.11.12
13:32

Вземи да прочетеш малко из форума като за начало.

01.11.12
14:31

казано от Ivan Ivanov на 01.11.12, 13:21:

най-много искам да ми се появят плочките(а на корема имам малко мазнини), защото там съм най зле . Досега не съм правил почти нищо

Тва как да го разбирам,че хем не си правил нищо до сега,хем само корема имал нужда от работа?Е значи си се родил с 50 санта ръка и 80 санта бедро.Искрено завиждам на генетичните заложби и съчуствам на майката-героиня,която те е раждала.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1