Заквасена сметана - прием

01.11.12
10:19

Здравейте колеги! Интересувам се как се приема заквасената сметана - колко грамаж на ядене. Вчера си взех за първи път и реших да я добавя към режима си като източник на мазнини - 20 грама мазнини в 100 грама. Вижда ми се малко много на един път да изям една кофичка - 400 грама - това са 80 грама мазнини на един път, но пък това е и добър източник на калории. Целя качване на килограми, а качвам трудно. Може би сутринта 400 грама заквасена сметана заедно с макароните или млякото и овеса (зависи какво съм купил от предната вечер) ще ми дойде добре. Мнения? :)

Темата беше редактирана от Insane M на 01.11.12 10:27.

Това,колко ще ядеш зависи от това как си структурирал хранителния си режим,като с тая сметана целиш да си набавиш необходимите ти калории съответно.Заквасената сметана е хубаво нещо,стига да е читава,че то в БГ-половината “млечни” нямат почти нищо общо с млякото.Поради тази причина ти препоръчвам да си набавяш калориите предимно от сурови ядки,риба,яйца и други животински мазни,а сметаната само от време на време и то само някаква читава.Ако разполагаш с домашна, давай смело!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1