Точният избор на добавки

100кг  1,80м  23 год  ходил съм на фитнес често на периоди по 2-3 месеца и спирам. Ходя понякога да бягам и много често карам колело, като и двете са в едно по-бавно темпо, но мога да бягам примерно 1 час с 8-9 кмЧ без проблем. Основно мазнините са ми концентрирани в задника, бутовете и любовните дръжки. Лесно качвам и съм апетитен. Сега ходя на фитнес от 2 месеца и дано вече съм по - сериозен. Карам велоеъргуметър по 40 мин, а преди това правя 40-50 мин упражнения според зависи каква група тренирам. Взимам вече 2 месеца л Карнитин а от 2 седмици Амино. Писах преди в една тема и ми казаха че Л-а вече нямало смисъл да го пия. Целта ми е да стана поне 90 или в добрия случай 85 или още по лек. Понякога пазя режим, но в един момент ми се дояжда нещо и доста хапвам. А и нямам възможности за редовно купуване на храни като пил филе, мюсли, плодове, пълноз. хляб и тнт.

Какви добавки да си взема щом Л-а вече не действа. Мисля протеин сурватъчен може би, един френд вика креатин да си взема, витамините също май са добре да се вземат. Дайте насока да ги стопя тия проклети кила. Едно набиране не мога да направя. основно съм изграден от мазнини и лой. Изглеждам як, обемен, ама силата я няма, тежат тия мръвки, от както се помня все се мъча да ги намаля, ама и аз съм си несериозен...

01.11.12
21:57

Килограмите се свалят предимно с изключително добър хранителен режим и много кардио. За енергия, мотивация и термогенен ефект използвай някой фет бърнер. В момента BSN Hyper shred се представя доста добре + комплексни аминки ще ти се отразят добре. Ситуацията при теб е сложничка предвид сериозност и финанси. За хранителния режим погледни другия раздел - хранене ;)

http://www.bb-team.org/forums/viewforum/19

01.11.12
23:14

С много кардио се свалят мускули, не мазнини, аз съм минавал по този път. Сега съм 110 кг, а нося панталоните, които носех, когато бях 97кг при предишното ми, неправилно отслабване, което рикошира в двойно по - голямо излишно тегло. Бягането с наднормени килограми е много вредно, отслабни, за да бягаш, не бягай, за да отслабнеш. Яки, здрави тежести кръгово без почивки в кръга, спринтове по стълби или по земя, ако се чувстваш годен на бягаш бързо, набирания, лицеви опори, повече упражнения на крака, а не седнал / раменни преси прав, набиране вместо скрипец/. Яж повече белтъчини, хрупай зеленчуци, махни боклучавите храни или ги ограничи колкото можеш, без да откачиш и да спреш режима си. Прогресирай в тренировките с тежестите, за да се случват хубавите неща с тялото ти, без да регресираш формата на движенията /трудно е, но ако е лесно, не е полезно/. Сърцето ти трябва да бие здраво по време на тренировките, да усещаш, че изстискваш максимума от тях.

Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 01.11.12 23:15.

А л Карнитина 2 месеца щом съм го пил и сега вече няма ефект, а имам още за 2 месеца, след колко време да почна другата половина.
Мисля сурватъчен протеин да си взема при него кои са основните неща (колко време се пие, колко на ден, пие ли се в почивни дни)
Някое амино да ми кажете, аз сега си купих едни, ама просто ей така ги взех, те иначе са хубави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1