Мнения за режим

01.11.12
18:41

.

Темата беше редактирана от KING- на 03.11.12 20:26.

01.11.12
19:22

Не си казал нищо за себе си кг, стаж , тип тяло ? Цел ? Искаш 3500 калории и това е то ?
1.Качи мазнините до 120-30 , въглехидратите до 450-500 , белтъка до 2 -3 грама на килограм и ще постигнеш тези калории.Не щади  ориза и ядките и си чук. Извара с ядки преди сън.
2.Oвесените ядки ще започнеш да ги понасяш след време но може да ги замениш с макарони.
3.Протеинова пудра и аминокиселини.Може да заменяш бананите с мед , глюкоза и т.н.

Тази храна е много лошо балансирана. Белтъчините са прекалено малко, мазнините също - няма да станат добре нещата така. Менюто съдържа основно въглехидрати, а това не е най-добрата идея. Преработи храната, като промениш съотношението между белтъчини, мазнини и въглехидрати. Най-лесно и ефективно се увеличава енергийната стойност на храната като добавиш мазнини (сурови ядки, маслини, зехтин, масло). Яйцата ги яж цели, не само белтъците (абе продължава да съществува безумната градска легенда, че трябва да се махат жълтъците!). Нямаш нужда от захар след тренировка, т.е. не е задължителна и не води до подобряване на резултатите. Нямаш нужда от 7 хранения дневно - 4-5 са напълно достатъчни. Преди лягане - белтъчини и мазнини, кой те посъветва да ядеш хляб и банан по това време - не знам.

02.11.12
00:51

Извинявам се за пропуска. 60кг 170см ектоморф.
Всъщност този режим не съм го правил аз, видях го от сайта на Белчо Христов, там е написал, че е 2800ккал 180 протеин и 380 въглени. Аз само добавих няколко неща. Не разбрах само за закуската въпроса, важи ли ?

02.11.12
12:17

казано от KING- на 02.11.12, 00:51:

Не разбрах само за закуската въпроса, важи ли ?

Пълноценната закуска независимо дали е с цел да качиш маса или просто да живееш здравословно трябва да съдържа една голяма част от белтъчините ти за деня , порция подбрани въглехидрати и качествени мазнини. Именно затова овесените ядки са може би най-предпочитанта закуска тъй като съдържат добри показатели и от трите елемента.В комбинация с мляко , ядки и някакъв плод се превръщат в идеалната храна за старт на деня.На теб обаче явно не ти се нрави идеята да закусваш с овесени ядки ,така че ти казах ,че може да ги замениш с храни близки по стойност.Макароните са един от вариантите.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 02.11.12 12:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1