Какво ви е мнението за тази комбинация ?

25.08.05
19:22

185 на 75 съм и след тренировка пия 5гр. креатин (направил съм вече зареждащата доза), 5гр. L-глутамин и 30гр. суроватъчен протеин изолат. Всичко това го миксирам с компот :) Как ви се струва тази комбинация?
П.С. : На вкус е добре :) :) :)

3 в 1, неочаквано добра комбинация  :wink:

Добре си ги съчетал/

25.08.05
19:28

:) :) :) мерси. Все пак ще изчакам и другите да се изкажат :P

25.08.05
20:16

и на мен ми харесва :) добра е и ще ти помогне но с добро хранене

25.08.05
20:17

Да в компота има захар така че ето ти я и глюкозата! Прав е менсън “Неочаквано добра комбинация”! 8)

25.08.05
20:26

да хубава комбинация :wink:

CR

26.08.05
11:12

Защо ли си мисля че на опаковката на Глутамина пише че НЕтрябва да се приема със сокове или дръги продъкти които садържат захар/глюкоза?!?!  :lol:

26.08.05
11:16

Ми нямам представа защо си мислиш така... :?

NO

26.08.05
11:23

никъде не пише подобно нещо!!! :?

26.08.05
12:04

[quote author=“cRuSh”]Защо ли си мисля че на опаковката на Глутамина пише че НЕтрябва да се приема със сокове или дръги продъкти които садържат захар/глюкоза?!?!  :lol:

Това просто не е така. Никъде не пише такова нещо. Ако си го чул от някой доброжелател недей друг път да го слушаш. :wink:

CR

26.08.05
15:53

[quote author=“Andriqn”][quote author=“cRuSh”]Защо ли си мисля че на опаковката на Глутамина пише че НЕтрябва да се приема със сокове или дръги продъкти които садържат захар/глюкоза?!?!  :lol:

Това просто не е така. Никъде не пише такова нещо. Ако си го чул от някой доброжелател недей друг път да го слушаш. :wink:

Абе хора де си вземете Л-Глутамин на БиоГаме и прочетете пак после пак пишете  :evil:

NO

26.08.05
16:15

е, не знам... :?  моя е на нутрим и не пише такива работи...

26.08.05
16:32

[quote author=“cRuSh”][quote author=“Andriqn”][quote author=“cRuSh”]Защо ли си мисля че на опаковката на Глутамина пише че НЕтрябва да се приема със сокове или дръги продъкти които садържат захар/глюкоза?!?!  :lol:

Абе хора де си вземете Л-Глутамин на БиоГаме и прочетете пак после пак пишете  :evil:

Не съм казал че го позвам тоя глутамин на Biogame. Просто искам мнение. И не знам кво пише на опаковката но знам за всички други глутамини че няма подобно нещо.

CR

26.08.05
18:21

Не съм казал че го позвам тоя глутамин на Biogame. Просто искам мнение. И не знам кво пише на опаковката но знам за всички други глутамини че няма подобно нещо.

Е тоя дето ти го пиеш .... прочети му опаковката там няма ли обяснено с какво е добре да се приема и с какво не ? :o

TO

26.08.05
19:32

:shock:  Е как ше пише такова нещо, като глутамина се взима с креатин а креатина се взима с глюкоза .....

26.08.05
21:57

[quote author=“tonio”]:shock:  Е как ше пише такова нещо, като глутамина се взима с креатин а креатина се взима с глюкоза .....

Еми да така е. Едно от свойствата на глутаминът е това да подпомогне усвояването на креатин и протеин, а креатинът е желателно да се взима с глюкоза или захароза (захар). В такъв случай няма никаква опасност.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1