02.11.12
10:15
Какво ще кажете за този продукт, някой пробвал ли го е? Пробвал съм Халовар на същата марка и останах повече от доволен, та предполагам и другите им продукти са на ниво. Поздрави!
Какво да ти се каже за този продукт ? Основна съставка DAA, такава която е в почти всички тест бустери на пазара + нитрати. Нищо особено ! В тази категория за мен с най-готините съставки е Alpha Activatora ;)
казано от Cabron на 02.11.12, 10:15:
Пробвал съм Халовар на същата марка и останах повече от доволен
Останал си доволен, а дали знаеш, че Халовар съдържа стероид? (fubar)
Мнението беше редактирано от Valdis на 02.11.12 20:38.
Прохормон, ако трябва да сме по-точни. До неотдавна всякакви такива се продаваха свободно и в България.
Мнението беше редактирано от Cabron на 03.11.12 00:57.
казано от Cabron на 03.11.12, 00:53:
Прохормон, ако трябва да сме по-точни. До неотдавна всякакви такива се продаваха свободно и в България.
Не бате, стероид е, при това молекула с 17-алфа-метил група, което го прави токсичен за черня дроб! Сигурен съм, че няма смисъл да ти обяснявам каква е разликата, както съм сигурен, че ти липсват елементарни познания за употребата на подобен род витамини. В крайна сметка онуй на раменете ти не е сложено случайно, като не можеш да го ползваш рационално, проблема си е лично твой. Конкретно по въпроса, няма да намериш натурална добавка, която да се доближи до ефекта на хормонален препарат. D-Pol е част от PCT линията на Purus Labs, за възстановяване след употребата на по-горе обсъжданите витамини. По добре си вземи чиста D-aspartic acid, можеш и да потърсиш темата, в която бях писал за нейната употреба и съпътващите я суплементи.
Мнението беше редактирано от Valdis на 03.11.12 06:40.