извадено рамо

03.11.12
12:47

преди 10на години си го бях извадил и мина но постояно пукашею(не съм ходил на ми го наместват),но нямах никакви проблеми тренирах си с тежки килограми и за рамо и за лежанка.Преди 5 дена го извадих за 2ри път първите 1 2 дена ме болеше доста сега на 5тия ден само при определени движения например като си вдигна ръката нагоре усещаам напрежение и лека болка и сякаш не е стабилно(не съм ходил на лекар).Колко време да изчакам преди да тренирам?мажа го с фастум гел и диклак гел и уж помагат.

И аз го имам този проблем и бих ти препоръчала да се консултираш първо с лекари понеже ако продължи ваденето (аз до момента съм си вадила ръката от рамото около 5-6 пъти) ще ти се наложи операция. Това е моя съвет. След лекарите се консултирай и с други хора какво няма да пречи за рамото ти...нещо, което мен ме интересува с момента също.

Здравейте аз съм с халтави стави и съм си вадил рамото 5 пъти лявата и почти извадих дясното за моя радост не излезе цялото само частично , да се върна на това дето го вадих 5 пъти.След последното вадене минах през ЯМР и след консултация с лекари се оперирах и в момента се възстановявам , това което те ми казаха е че е препоръчително да се направи стабилизираща операция след второто вадене операцията ми я направиха в болница  АРТРО ЛЮЛИН има много добри специалисти, http://lyulinhospital.com/
това е линк койо препращам към болницата

Мнението беше редактирано от Цветан Цветков на 16.05.14 11:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1