Причерняване след тренировка

Здравейте на всички :)
Тренирам от година и половина редовно във фитнеса.За това време качих 20 кг. , храних се правилно въобще всичко си беше точно.
Наскоро започна да ми прилошава и причернява и реших да отида на лекар.Откриха ми бактерията хиликобактер, която ми е направила язва на дванадесетопръстника и поради многото изтекла кръв се оказа че съм болен от анемия.Хемоглобина ми беше паднал до 83 както и желязото и си полежах 4 дни в болница.
Въпроса ми е дали сега когато мине 1 месец в който аз съм на антибиотици и на диета за да излекувам язвата, дали мога да подновя леко полеко тренировките ми, въпреки че все още няма да съм излекъвал напълно анемията ???
Извинявам се, че не поставям въпроса си на правилното място, но съм нов във форума и ще съм много благодарен ако някой изяви желание да се запознае с проблема ми и да даде мнение по въпроса.

Noctis Caelum

03.11.12
18:24

Не рискувай.

и затова трябва да се консултираш с лекар , крайно неправилно е да допираш до форумни мнения за неща от такава важност

Аз знам и задължително ще се консултирам с лекар, но все бих искал да видя какво ще ме посъветват и хората.
Иначе хемоглобина ми вече е 100 и се чувствам много по добре.

03.11.12
21:58

“храних се правилно въобще всичко си беше точно”

Брат, нище не ти е било наред, щом си имал хеликобактер пилори. Имунитетът ти е бил слаб, хранил си се неправилно. Сигурно лекарите са ти казали, че и за напред, ще трябва да се пазиш много. Съветвам те вече хранителните ти режими да са съобразени с язвата, а не с фитнеса. Пази се занапред, защото това заболяване е сериозно. Един път разболееш ли се, лесно може да се появи отново язва. Предразположен си!
Може ли да ми кажеш, каква ти е била диетата, че ми е интересно?

03.11.12
22:03

Относно тренировките... питай лекарите. Аз смятам, че хемоглобина трябва да е поне 140+, за да се върнеш в залата.

писах ти на ЛС

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1