25.08.05
11:53
Здрасти момчета, казвам се Владо на 20 съм и почнах да се занимавам с тренировки преди доста време ама не качих 10 и не станах Рамбо веднага и затова заебах :( ...обаче сега искам да пробвам пак ...сигурен съм, че ако някои дето разбира ми помогне ще има резултат
тежа 75кг
ръст 175см
искам да стана към 80 - 82 килограма и да ги оформя по нататък... :D дали тази хранителна програма е добра за мен :
8.00 ч. - 2 филийки пълнозърнест хляб
3 варени яйца
11.00 ч. - 2 банана + кисело мляко
13.00 ч. - Пилешко месо 200 гр + ориз (картофи)
15.00 ч. - 1 кисело мляко и ядки
16.00 <——тука е тренировката
18.30 ч. - месо или риба и зеленчуци
22.00 ч. - салата
незнам удачно ли е да почна отсега да взимам геинери и протеини
като цяло ви питам не е като да не съм чел нищо преди да ви пиша
мерси предварително
добра е само че за да качваш трябва и в 22 часа към салатката да добавиш месо по твои избор!
ако искаш можеш да си земеш протеин или гейнер!за по бързо качване е гейнера но не толкова качествено смисъл ще се омазниш бая!
25.08.05
12:02
бате железен си
от днеска си зех карта и се почва мазалото
:) сигурно всеки ви пита за тия неща и ви е псинало, но все пак мерси !!
кьм салатата както каза WESTA може да добавиш месо по твой избор или нещо по леко(спагети...) :wink: успех
25.08.05
16:07
Ква е тая мания напоследък да се опитват хората да качват килограми докаро я карат на нвд.Тази диета има малко въглехидрати трябват повече.Бтв не си писал колко малко са, но ми се виждат доста малко.
[quote author=“bolkers”]кьм салатата както каза WESTA може да добавиш месо по твой избор или нещо по леко(спагети...) :wink: успех
за какво му са на човека спагети (въглехидрати) късно вечер??
Аз мога да добавя, че не е рано да почнеш с протеинчетата. След тренировка си вземи суроватьчния+декстроза, после ти липсва ядене с вьглехидрати (ориз, овес или картофи) и накрая идва реда на казеина преди лягане. А, и на закуска увеличи вьглехидратите, и в 15:00 можеш да прибавиш и малко овес. Абе то ще си покаже след седмица - ако не вьрви увеличавай храната!
26.08.05
10:25
така малко ми е трудно да се оправя ...един казва тфа е малко :) друг онова :) и накрая ivan.shishmanov каза че цялата програма е нисковъглехидратна :shock: ....моля ви някои да ми напише 1 програмка ако не ви затруднявам....
:idea:
174см
72кг
3009.6 kcal трябва да приемам на ден
МТК - 42
общо белтъци - 633.6
общо мазнини - 777.6
общо въгл. - 1598.4
всичко съм си написал обаче гледам таблиците и ми е трудно да се ориентирам ПОМОЩ :roll:
тука вместо да ям и да вдигам съм затънал в някфи масата изчисления...ясно ми е че без тях няма да стане работата ама сега съм вече като пате в калчище....
ще съм ви много благодарен ако някои дето разбира щото аз явно - не ми драсне 2 реда с тфа какво да ям
благодаря предварително
а бе владо какви са тези цифри!това го яде рони бе батка от къде ги измисли тези числа?