03.11.12
18:21
Поема ли се гинекомастията от здравната каса ? Благодарности!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.11.12 12:59.
Да знаеш дали да се мяташ на стероидите или вече си се метнал и резултата(гинекомастията) е на лице :D ? Преди 2-3 години се поемаше,сега не знам.Защо не идеш да питаш личния си лекар?
03.11.12
19:41
Гинекомастията не се получава единствено от стероиди. :)
03.11.12
21:48
Интересното е ,че я получих от трибестан ,не е много изявена ,но си виждам ,че жлезата натиската зърното повече...А сега малко и за личната лекарка ,тя вероятно не е чувала за гинекомастия..някои джи пита са толкова невежи.Просто не знам къде да отида да провера ,защото излишни 1000 евро нямам за съжаление . Дайте друга идея как да разбера повече за операцията,в нета не пише нищо.
Брат, каква операция :D
Операция се прави при пациенти с цици като на Памела.
Щом казваш, че едва се забелязва, ще минеш само с препарати като лечение. Най-вероятно ще ти изпишат нещо да спре преобразуването на тестостерона в естроген и нещо да блокира естрогеновите рецептори в тялото. Ароматизацията на тестостерона се блокира с Цнк, доколкото съм светнат. Тия медикаменти най-вероятно ти ще си ги купуваш. Отиди при личния лекар и му кажи... ако не знае какво е гинекомастия, смени го. Намери си направление за ендокринолог и там ще ти кажат, какво да правиш и бла бла.
П.с. за напред: или спри с тия мизерии или докато ги взимаш, ползвай и протектори.
Ще дам линк към една статия,която отдавна ми е в любими,тъй като съм сигурен че вероятно ще дойде момент в който ще посегна към стероидите.Изцяло е посветена на лекуването на вече появила се гинекомастия,ако модераторите решат биха могли да махнат линка ,тъй като се обсъждат един куп забранени вещества,а и като цяло форума от който е ,бива посветен на тях :
http://www.steroidology.com/forum/anabolic-steroid-forum/608539-all-you-need-know-about-gyno.html
Естествено не те съветвам директно да почнеш,на самотек,да се лекуваш.Обсъди всичко с доктор.