26.08.05
10:55
Илиев е убит в сепарето на бара, докато говорил по мобилния си телефон. В петък полицията започна пореден оглед на местопрестъплението и отцепи района. Камери на развлекателния комплекс са заснели ситуацията около убийството, предаде “Фокус”, като се позова на полицията. Записите ще бъдат разучавани и се очаква те да хвърлят светлина върху покушението. Убийството е станало пред очите на десетки хора, гости на комплекса. До 2.30 тази сутрин са били разпитани около 30 души, разпитите продължават и тази сутрин. Много гардове също са забелязани в района на инцидента. Тялото на убития Илиев бе откарано в моргата в Бургас и аутопсирано. Очаква се официална информация.
Илиев е чакал в заведението отбора на Локомотив Пловдив, за да празнуват победата над ОФК Београд.
Снимка lpfk.net
Изпревари ме с няколко минути. Ще допълня, че Георги Илиев е застрелян пред собстветото си заведение в комплекса “Мултиплейс”. За тези който не знаят Георги Илиев (ЕДИТ: не участва :oops: ) в последното състезание по вдигане от лег в Слънчев Бряг ,(същото заведение където е убит), в кат. до 100кг. Повече информация за състезанието Тук. А повече информация за случилото се Тук.
26.08.05
11:10
ето о6те инфо за случая:
Локомотив Пд и цяла България е в траур след ужасяващата вест, която се разнесе по малките часове на 26-ти август 2005 г. Президентът на Локомотив Пд Георги Илиев бе застрелян малко преди полунощ в Слънчев Бряг. По-късно през нощта смъртта му бе потвърдена. Според информациите от агенциите покушението е станало около 23.30 ч. в “Буда Бар”, част от “Мултиплейс”, собственост на Георги Илиев. Това е станало минути след победата на Локо Пд над ОФК Београд, влязла в историята с отстраняването на тим от европейските клубни турнири. Босът на ВАИ е поздравил футболистите на черно-белите, както и е пял песни на победата, преди да потегли към фаталното място.
Цялата черно-бяла общественост е потресена от случилото се. Първите реакции около отбора след случилото се ще се усетят на тренировката на другия ден - 26 август, от 11.30 ч., когато по план Едуард Ераносян ще проведе тренировка преди мача с ЦСКА. Очаква се стълпновение от разтревожени запалянковци, най-вече от тези вкусили горчивата победа над ОФК в Бургас.
Екипът на официалния сайт на Локо Пд вече е в траур и поднася искрените си съболезнования на всички близки, познати и приятели на клубния президент и осъжда остро деянието над него.
26.08.05
11:11
Жалко,незнаех че е участвал на състезанието.Голяма мутра беше тоз.Брат му не беше ли Васил Илев там “ВИС”
26.08.05
11:18
Да така Васил Илиев се казваше братму ае кофти стана и точно след мача с ОФК Белград
26.08.05
11:23
и колко е вдигнал ако не е тайна на състезанието???
26.08.05
11:31
кофти ... явно някои наистина се е заел да разиства мафиотите ... клюна преди 2 седмици г/д сега илиев ... или пък някоя по-голяма риба разширява пазара си...
лека му пръст... :cry:
Ами така е, като няма толкова еврей да управляват, паднало се е на мутрите. И понеже още има неразпределени блага, още се трепят кой колко да вземе. Само, че се чудя кое е по-зле, мутрите или еврейте.
26.08.05
11:51
Наистина бил е 3-ти колко е вдигнал? Лека му пръс
Не си спомням колко вдигна. Така е глупавите хора си записват, а умните помнят :oops: .
Чукундур, искам да внеса малка поправка - доколкото видях от снимките на състезанието, състезателя Георги Илиев нямаше нищо общо с бившия вече собственик ба “ВАЙ Холдинг” освен името.
[quote author=“Eclipse”]Чукундур, искам да внеса малка поправка - доколкото видях от снимките на състезанието, състезателя Георги Илиев нямаше нищо общо с бившия вече собственик ба “ВАЙ Холдинг” освен името.
Може грашката да е моя, не ги познавам и двамата и не знаех как изглеждат (поне единия). Много се извинявам за грубата грешка от моя страна :oops: .
Този Жоро Илиев който е вдигал е с далеч по-скромни финанси, от този който е собственик на ВАИ Холдинг - Георги Илиев, когото и разстреляха насред Слънчев бряг!
Оставам без коментар събитието, просто вметнах нещо. Жалко, че Митко Димитров остава без спонсер сега
Георги Илиев наистина няма нищо общо със този на състезанието в Слънчев Бряг и е вярно че брат е основателия на “ВИС” и е убит преди десет години Георги основава “ВИС2”
26.08.05
16:37
В М&Ф, в репортажа за състезанието по лег изрично казаха, че не е този Георги Илиев .. тогава се почудих защо го споменават, а и кой е тоя ... ама явно резонно ...
Щом са го убили значи не е бил коректен в бизнеса. Самото убииство пък показва, че бизнесът му не е бил много легален ... има ли са причина и то основателна, до няколко дни ще я кажат и по новините :?
26.08.05
17:21
[quote author=“Don_Anton”]кофти ... явно някои наистина се е заел да разиства мафиотите ... клюна преди 2 седмици г/д сега илиев ... или пък някоя по-голяма риба разширява пазара си...
лека му пръст... :cry:
а бе човек ти чуваш ли се?! :cry: ?!
и кой според е теб е този човек и “спортист” ? С какво се занимава точно не знам,ама е близко до ума как е натрупал парите си ?А кой е брат му ?
Как може да съжалявате мутрите бе,та преди 10-11г имено те са рекетирали вашите семейства (ако немейства все ще има някой друг ваш близък?Забравиьме вече кой карадеше колите,рекетираше честните бизнесмесни и продаваше наркотици?! Сега не мога да кажа точно коя мутра ко е правила,ама такава с брат шеф на ВИС еми извиняваите... :evil:
Мога да разбера съжалението единстено от страна на феновете на Локо Плд ,поне за тяь той наистина направи доста (ама пак се замислете от къде си взима парите ).
това е
26.08.05
17:32
е кое не разбраь от смъртта на поредния престъпник в БГ ?
26.08.05
17:37
Убийствата на Георги Илиев и Клюна: Нарковойна
26 август 2005 / News.dir.bg
извиняваи инспекотре, ще ме просветлиш ли ?
Оффтопик: За това че си отиде Цветко Цветков не написахте и един ред, а за някой мафиот изписахте почти 20 поста, разочарован съм! Все пак Цветко беше спортист и то голям... Ваша си работа де, извинявайте че се намесих в темата!
26.08.05
17:43
[quote author=“YODA”]Оффтопик: За това че си отиде Цветко Цветков не написахте и един ред, а за някой мафиот изписахте почти 20 поста, разочарован съм! Все пак Цветко беше спортист и то голям... Ваша си работа де, извинявайте че се намесих в темата!
АМИ ТОЧНО ТОВА СЕ МЪЧА ДА НАПИША,КО ДА ТЪЖИМ ЗА ПОРЕДНАТА МУТРА?!
а за Цвятко доколкото прочетоь не е мн сигурно ,че си е отишъл ,а и не се интересувам чак толкова от професионалния културизъм -т.е за пръв път чувам за него в този форум ,а пък снимки и досега не съм видял.
Ами значи отскоро се интересуваш от този спорт:
Ще го откриеш по името:
http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/Competitions2004.htm
26.08.05
17:55
офф : мерси за линка
а иначе аз не се интересувам отскоро..аз и СЕГА не тръпна за класирането на Мр. Олимпия или нещо подобно..горе долу все ми е тая.
Тоя спорт ми е интересен да го тренирам,а футбола да речем обратното - него играя ама го следя и ми е интересно..бе тъпо го обясниь ама може и да си разбрал ;)
Георги Илиев е роден в Кюстендил на 22 юли 1966 г. През 1976 г. заедно с брат си Васил започва да тренира борба в спортната школа Става окръжен и републикански шампион за пионери в категория до 34 кг, класически стил. Републикански шампион е през 1980 г. Като десетокласник през 1982 г. постъпва в училище „Олимпийски надежди“ и става балкански шампион за юноши. В казармата влиза през 1984 г. и в категория до 82 кг печели международен турнир в Париж.
бил е и спортист!
26.08.05
18:26
Точно Илиев е арестуван за кражби на коли,лежал и кой знае за какво друго...Така че си баш МУТРА!ВИСаджия!
26.08.05
18:30
[quote author=“largozol”]и кой знае за какво друго...Така че си баш МУТРА!
Ето и другото:
Георги Андреев Илиев е роден в Кюстендил на 22 юли 1966 г. Възпитаник е на кюстендилската школа по борба и училището “Олимпийски надежди”. Републикански и балкански шампион.
През 1983 г. е регистриран по чл. 195 от Наказателния кодекс за кражба. Три години по-късно е осъден на 11 години затвор за участие в групово изнасилване. Илиев лежи в затвора Бобовдол.
През 1991 г. е освободен предсрочно и е задържан отново през 1992 г. този път по подозрение за кражба на МПС и фалшиви документи. След смъртта на брат си Васил Илиев отхвърля предложението да оглави официално застрахователна компания ВИС-2. Името му се спряга около убийството на литовеца Валерий Силарубов в дискотека “Златна ябълка” в “Слънчев бряг”.
През юли 1995 г. влиза в ареста по обвинение в грабеж и побой. Съдружник е с футболиста Любослав Пенев. Последното му обвинение е за хулиганство след инцидент в БИАД.
На 10 октомври 2000 г. Георги Илиев нахлува с 10-ина въоръжени мъже в столичния клуб “БИАД” и пребива собственика му Слави Бинев. Той престоява в ареста 24 часа. Изведен е тайно от задния вход на районното срещу 1000 лв. гаранция.
На 22 април 2002 г., когато трябва да се гледа делото за скандала и побоя в клуб “БИАД” между собственика Слави Бинев, Георги Илиев и техни гардове, след сигнал за бомба Съдебната палата в София е затворена за кратко. След полицейска проверка Съдебната палата е възобновила работата си.
През декември 2002 г. Софийският градски съд връща делото в районния съд за доразследване.
На 2 април 2003 Софийският районен съд отлага за 12 май решението си по делото. Съдът решава, че делото не е изяснено, тъй като не са изслушани последните двама прокурорски свидетели.
На 15 май 2003 съдът оправдава Георги Илиев за хулиганството в БИАД.
Решението на съда е Илиев да плати 700 лв. в полза на държавата и 1200 лв. на Слави Бинев.
Васил Илиев, шефът на империята ВИС, е застрелян от засада пред ресторант “Мираж” в София на 25 април 1995 г. През 1991 г. регистрира ВИС-1, като от уставния капитал 50 хил. лв. той внася 49 хил. лв. След отнемането на лиценза за охранителна дейност фирмата се преименува във ВИС-2. През 1994 г. регистрира във Враца финансово-брокерска къща “Империал” с уставен капитал 1 млн. лв. Председател на Съвета на директорите е Николай Цветин - Близнака. Сред хазартните му фирми най-известна е “Шанс-93”.
Източник:http://www.focus-news.net
26.08.05
18:34
И кво?
Предлагам модовете да я заключат тази тема тъй като не виждам нищо общо с фитнеса а и се разгорещиха някои люде
В М и Ф изрично беше подчертано че тоя Георги Илиев няма нищо общо с ВАИ Холдинга на висаджията
26.08.05
18:48
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Предлагам модовете да я заключат тази тема тъй като не виждам нищо общо с фитнеса а и се разгорещиха някои люде
В М и Ф изрично беше подчертано че тоя Георги Илиев няма нищо общо с ВАИ Холдинга на висаджията
да се заключи ,ама джиорджио вярваш ли си - 2ма братя престъпници,и 2мата много богати и 2мата застреляни при разчистване на сметки и 1ия няма нищо общо с бизнеса на другия ?! И ти изобщо как си я представяш тая работа кат малки едва ли не са си казали - ти рекетираи народа ,мен ми се струва неправилно почвам отделен бизнес с оръжие неща да те знам...малко смешно изказване батка ;)
26.08.05
18:55
Незнам Дали трябва да се затвори темата но лично аз сам доста развалнуван от станалото заштото този човек направи много за спорта в Бьлгария направи и любимиа ми (както и на сички локомотовци) отбор Шампион на Бьлгария немога дане уважавам този човек ,които хварляше луди пари за спорта такче лека му праст
26.08.05
19:01
[quote author=“dj_niki1”]Незнам Дали трябва да се затвори темата но лично аз сам доста развалнуван от станалото заштото този човек направи много за спорта в Бьлгария направи и любимиа ми (както и на сички локомотовци) отбор Шампион на Бьлгария немога дане уважавам този човек ,които хварляше луди пари за спорта такче лека му праст
дж ники както написаь по горе вас ви разбирам, и мен би ми било кофти ако убият Божков ,който направи мнго оза ЦСКА.Отделен е въпроса защо мутрите инвестират във футбола - от любов към него или пране на пари ... ама както и да е
ей попай по твойте мнения съдя че тебе някога някой ти е направил нещто доста си афектиран!!!
26.08.05
19:12
[quote author=“WESTA”]ей попай по твойте мнения съдя че тебе някога някой ти е направил нещто доста си афектиран!!!
разбрал си ме погрешно батка:)
не мразя мутрите ,напротив - дразнят ме понятия от типа на “лесни пари ” или нещо такоз.И тяьната не е лесна,имат качества който другите нямат и ги използват.Не ги мразя,не ги и обичам, но не приемам да съжаляват ьората който окрадоьа България .Аз да съм афектиран?Ти защо го съжаляваш?Гарантираш ли ,че навремето братчето на Г.илиев не е изнудвал баща ти да се застраьова при него ?
ае x-to не ми бачка сорка ама шибана клавиатура..
26.08.05
20:04
Направил много за спорта ли бе?!Ауе ЕЙ!Изнасилвал,крал коли,пуцал хора!Обаче е направил МНООООго за спорта!ОК!
26.08.05
21:44
еи това е българина мама му стара!
тоя беше егати мутрата
те койо мутра убият в бг все накрая колко добър бил,какво бил направил
ДУПЕДАВЦИИИИ!!!!
и като убиха мечката,пак глупости слушах
колексари,страх ви е дори да кажете нещо против гадните мутри
не разбирате ли че заради тях сме на това дердже!?
колко много направил
хахаха
да
ама тай говориш,защото не е изнсилвал твоята жена и не е рязал твоите пръсти
ДА МРАТ!
ОЩЕ ДА МРАТ!
МАМКА ИМ МУТРЕНСКА ДА Е**!
ИСКАРЕНО СЕ РАДВАМ ЗА НЕГО
ЩЕ ОТПРАЗНУВАМ С ЕДНО ПИТИЕ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ....
НЯКОИ ХОРА ДОРИ И СЛЕД СМЪРТА СИ ТРЯБВА ДА НЕ БЪДАТ ПОЧИТАНИ А МРАЗЕНИ<АЩОО ГО ЗАСЛУЖАВАТ!
[quote author=“marry jane:P”]
колексари,страх ви е дори да кажете нещо против гадните мутри
За умрелите или добро или нищо.
Всеки има добри и лоши страни,при някой лошите са повече но
такъв е живота.За тези дето работят в неговите фирми и им дава много пари,за футболистите на Локо или примерно на Митко Димитров определено е помогнал с нещо.На много други може би е взел нещо.Но така или иначе повече няма да го има,така че все тая.
А между другото Г.Илиев има доста общи неща със спорта,като например републикански и балкански шампион по борба.
Не само българските мутри инвестират във футбола.Някой чувал ли е
за Роман АБрамович :P :P
26.08.05
22:31
джоджио ме изпревари
а за останалото съм с попай зарад тея сме на тва диридже