15.09.12
01:48
Здравейте на всички съфорумци! Скоро реших, че вече е крайно време да отслабна. Купих си фет бърнър ‘‘Muscletech Hydoxycut Hardcore Pro series’‘. И реших да започна ниско-въглехидратна диета. Искам съвет от вас как да си подредя храненията през деня. Тренирам в 9 сутрин. Затова искам съвет кога да ям и какво (въглехидрати, протеини) преди тренировка, след тренировка, междинни хранения, вечеря. Моят ПРИМЕРЕН режим е : сутрин - (незнам преди или след тренировка) овесени ядки с прясно мляко, (ако това е преди тренировка), след тренировка - някакъв вид протеини и фибри (яйца, млечни продукти, месо със зеленчуци), което най-вероятно ще ми се води обяд заради времето по което ми се пада тренировката, после някакъв вид следобедна закуска - въглехидрати, и вечеря - пак протеини + фибри. Това, както казах е примерен режим. Също така на какви храни най-много да наблягам. Приемам всякакъв вид съвети, критика и от сорта. Ще съм ви искрено благодарен.
Поздрави, Сашо.
17.09.12
16:58
Каква конкретна храна? Какво количество?
От това което си дал не звучи като много ‘ниско’ въглехидратна диета.
04.11.12
01:15
Тренираш сутрин в 9 и целиш отслабване, следователно правиш и кардио. Защо тогава са тези овесени ядки преди тренировката? Когато чистя кардиото го правя на гладно, пия едно силно кафе и почвам. след тренировката извара/ около 100-150 грама/ и 2-3 сварени яйца. Въглехидрат приемам най-рано 1 час след кардиото/ при доста вълчи глад/ . Обядът е добър, относно избора на храна. но не си споменал количеството. Ако искаш НВД тоя въглехидрат следобед защо е, по-добре го замени със ядки, млечни изделия - ибор имаш. Упех !