04.11.12
00:17
Здравейте!
От доста време се колебая между няколко неща с които да продължа обучението си и като цяло живота си. По принцип съм се насочил към чужбина , но другото което ме влече е МВР . На 16 съм и си мисля да се опитам да кандидатствам в Симеоново, но баща ми все ми казва, че това не е за мен , там са продажници, заплащането е мизерно и т.н. Исках да попитам дали имате някакъв опит с тази работа и като цяло подготовката за работа в тези места.
04.11.12
00:59
Ако трябваше да избирам между Симеоново и университет “Х” в чужбина, щях да избера твърдо “Х”. Но като цяло не мисля и че образованието в БГ университетите е лошо.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 04.11.12 01:00.
Твърдо ЗА чужбина. Да се надяваме, че малко по малко проблема с корупцията в системата ще се реши (доколкото е възможно), а ако разчиташ само на заплата в държавната служба НЕ СИ Е РАБОТА... Все пак предполагам, че ще имаш семейство, което един ден да трябва да изхранваш. Единственото хубаво е получаването на няколко заплати накуп при пенсиониране (мисля, че бяха около 10). Казвам го на база много наблюдения