Азотен бустер + Протеин = ММ

04.11.12
21:21

Здравейте! Искам да попитам дали Азотен бустер + Протеин са добра комбинация за качване на ММ? Един приятел ми каза, че се взимали месец и половина и след това спираш бустера, а ако не си доволен правиш втори цикъл за месец и половна. Това вярно ли е според вас? В смисъл дали за месец и половина можеш да имаш видими резултати от тази комбинация? И накрая ще ви помоля да ми препоръчате азотен бустер (на таблетки) и протеин, защото видях хора, които са ползвали разни бустери и са нямали ефект. Ако може някой, който е имал да ми препоръча =]

04.11.12
21:33

Първо -ако нямаш среден стаж в залата (което означава 1 година поне)няма да видиш никакъв ефект от този азотен бустер.Комбинацията е удачна за покачване на мускулна маса,но не ти препоръчвам да пиеш бустер ако нямаш определен опит.Препоръчвам ти да си вземеш с протеина някакъв креатин монохидрат.

04.11.12
21:36

Да си мислиш ,че с протеин ще качваш мускулна маса е леко абсурдно. Гледай на него просто, като на един питателен шейк, който да вкараш в критичен за тялото ти момент с цел забавяне на катаболните процеси. Тоест протеинче винаги ще е удачно покрай някое леко хапване (особено ако е изцяло въглехидратно) или пък след физическо натоварване.
Относно предтренировъчните продукти или така наречените бустери: тяхната цел е да ти дадът малко тонус и енергия да направиш една по-добра тренировка в случай, че си отпаднал, изморен и все пак искаш да отидеш в залата. За мен техния “ефект” се изчерпва до там.
Не ме разбирай погрешно, приятелю. Просто ти казвам да не възлагаш такива надежди на няколко грама прахче с активни съставки, които в най-добрия случай биха повлияли на АТФ нивата и хидратацията на мускулната клетка или просто биха повишили белтъчния прием за деня(ако говорим за протеинови пудри).

Относно какво ти бил казал тоя и оня...очи ли нямаш или време, да разгледаш блендата на предлаганите продукти и да видиш аджеба какво има в тях и как действа то на човек. Не ....не говоря за резюмето на производителя или какво ти бил казал еди кой тук или дори аз, а просто лично проучване в интернет за нещо, което в крайна сметка възнамеряваш да консумираш.

Ако имаш стаж в залата, ако искаш да си купиш някое хапче, разгледай витаминно минералните комплекси или някои аминки, те няма да са ти излишни независимо възрастта ти. Когато смяташ,че си достигнал някакъв пик в силата си и с месеци/години няма промяна в тренировката, може да разгледаш някой креатинов продукт.

пс. ако някой си направи труда да ти отговори се приготви да бъдеш нахранен за проявеното невежество и мързел !

Поздрави !

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 04.11.12 21:37.

04.11.12
22:27

Благодаря и на двамата за отговорите =] Явно на този етап не ми е нужен бустера. Към Strelok91 - Бро, аз само споделих какво съм си говорил с един приятел, защото не прочетох колко и до кога трябва да се визма тоя бустер. Исках да видя дали е истина това което ми е казал. Иначе разгледах в нета за азотния бустер и интересното е че повечето теми бяха озаглавени “Азотния бустер и страничните му ефекти”, което не говори много добре за името му, но все пак реших да видя и вашите мнения по въпроса. Благодаря за помоща =]

П.П. Темата е готова за ключ =]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1