Оборудване на фитнес зала - предложете марка уреди

05.11.12
14:43

Здравейте, съфорумци!

Предлагам следното, нека в тази тема всеки от нас, да каже какви са уредите в залата, в която той ходи. Дали са удобни, издържливи и т.н. Правя това запитване, понеже до месец / два би трябвало да бъда горд собственник на финтес зала. Може би ми трябва някоя средняшка марка, която да балансира между цена и качество, понеже смятам да пусна залата и за общественно ползване. Благодаря Ви!

05.11.12
14:57

За мен най-удобни са уредите на TechnoGym и на Body’s sport.

05.11.12
15:06

За идеално съотношение цена-качество-функционалност - Иван
Ако искаш малко по-висок клас оборудване на приемлива цена - Паната
Най-здрави и издържливи на натоварване - Лайф фитнес...в последно време чувам хубави отзиви и за Стар трак, въпреки че не съм работила с тях
Ако разполагаш с малко място обаче има далеч по-функционални варианти, всичко зависи от това какво искаш да правиш, в какъв бюджет трябва да се вместваш, каква насоченост искаш да иам фитнес залата и т.н.
Фитнес залата не би трябвало да е просто помещение с уреди. :)

05.11.12
15:10

Само да не е боди спорт че са пълен ташак

05.11.12
15:38

Без “иван” и “боди-спорт”. Искам залата да има по-цивилизован вид. Много ми харесаха тези “панатта”, но сигурно ще ми одерът кожата. При положение, че не са си написали цените в сайта... :D :D :D

05.11.12
15:43

Герва спорт тогава, но на Иван нищо им няма. Какво не им харесваш ?

05.11.12
15:50

От уредите с “цивилизован” вид, Паната са най-бюджетни (естествено, има и по-евтини, но те са по-скоро декоративки). Не си пишат цените, защото обикновено зависят от поръчката и могат да правят отстъпки при определени условия.
Най-добре се свържи с дистрибуторите им, да ти изпратят каталози с ценови листи.
Има фирми, които биха ти направили идеен проект и концепция съобразно помещението, с което разполагаш и желанията ти, но както се сещаш, техните уреди не са на цената на боди спорт.

05.11.12
15:59

Цял живот тренирам с уредите на “Иван” и не смятам, че са лоши. Даже напротив, съотношението им цена-качество е повече от добро. Просто както вече казах, искам фитнеса да има по цивилизован вид. Всяка втора зала ползва уредите на “Иван” или “Боди-спорт”. Ако правя нещо, ще е както трябва. Няма да има сауна, а парна баня. Няма да има “Иван”, а ‘Пенатта” примерно... Иначе, някой тренирал ли е на тези “Пенатта” в България???

05.11.12
16:31

Да, както казах - имам впечатления от тях. При малко по-ограничен бюджет, Паната са добър избор. С тези също съм работила, доста добри са, като цена също мисля са поносими.

Мнението беше редактирано от Margi на 05.11.12 16:32.

05.11.12
18:09

А на мен ми е интересно какво ще рече  - ‘до един месец ще съм горд собственик на фитнес зала’ и ‘понеже смятам да я пусна за обществено ползване’ ??

п.п. Предните ти две теми къртят !!!

05.11.12
22:22

казано от FaceOff на 05.11.12, 18:09:

А на мен ми е интересно какво ще рече  - ‘до един месец ще съм горд собственик на фитнес зала’ и ‘понеже смятам да я пусна за обществено ползване’ ??

п.п. Предните ти две теми къртят !!!

А е, не виждам какво не разбираш от това, което съм казал. Да ти го нарисувам ли? Първоначално идеята ми беше, залата да бъде само за семейството ми и за хора от фирмата - общо взето хора, дето да не плащат вход. Впоследствие, реших, че така и така ще я правя както трябва, поне да избия някакви пари, нали?

Що се отнася до предните ми 2 поста, както виждаш съм нов във форума, за разлика от теб. Иначе, добрият етикет изисква да се отнасяме вежливо с новодошлите, а не да си показваме кирливите ризи и да ги пъдим натам от където са дошли. Има си модератори, ако смятат, че в тази или друга тема има нещо нередно, то те ще се намесят. Опитах се да пусна тази тема няколко пъти, но май не ми се получи. Всъщност, ако съдя по твоят оф топик, най-вероятно пускам 3тата си еднаква тема, за което искренно се извинявам. Останах с впечетлението, че не мога да публикувам тема веднага след регистрацията си, за това пуснах амен-амен празна тема с име “проба”, не ми се пишеше 3ти път напразно...

Мнението беше редактирано от Jordan Georgiev на 06.11.12 00:45.

На мен за сега уредите на Precor са ми страшно удобни.
http://www.flais.eu/фитнес-клуб/ФЛАЙС-Манастирски-Ливади-2

тук може да видиш за кои точно говоря

06.11.12
03:44

Body-Solid e марката за мен, много добри уреди, но не отговарят на критерия - средняшки 8-)

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 06.11.12 03:48.

06.11.12
11:18

казано от Jordan Georgiev на 05.11.12, 22:22:

Драсни ми едно лично ако си сериозен, мисля че ще мога да ти намеря хубави уреди.

06.11.12
11:37

Благодаря на всички отзовали се. Вчера се свързах с представителите на “панатта” и сега очаквам да ми пратят офертата си. Ще видим, трябва да се направи съпоставка и с другите фирми...

Мнението беше редактирано от Jordan Georgiev на 06.11.12 11:48.

20.11.12
03:17

Само информативно, колко пари ти излиза инвестицията “фитнес-зала” със всичките й съоръжения и аксесоари ? :) Благодаря предварително !

20.11.12
14:14

Това е все едно да го питаш колко ти излиза инвестицията ‘Мерцедес’ - има за 5, има и за 500 хиляди.. ти решаваш

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1