05.11.12
17:04
Здравейте начинаещ съм,купих си http://www.gnc.co.uk/shop-by-sport/swimming/xmp-ultra-whey-protein.html протеин,да се опитам да кача,ям нормално,но не и достатъчно,ходя на лостове от 2 месеца,писна ми да ме обиждат че съм клечо :( и разни други отчаян съм,но не искам да ходя на фитнес...дайте ми препоръки как да започна какво да ям,как да тренирам,моля за помощ! (handshake)
Темата беше редактирана от RossenStoilov на 05.11.12 17:05.
05.11.12
19:28
Не си написал как тренираш на лостовете, ама предполагам - набиранки, кофички такива неща. За да качиш маса ти е най-важно какво ядеш. Ти сам казваш, че не ядеш достатъчно, тогава как искаш да качваш маса. Протеина дето си го взел не знам какво мислиш, че ще ти помогне - ОК, ще набавяш повече протеин в режима, ама трябва да имаш и въглехидрат по 4-5 грама на килограм тегло, а протеина трябва да ти е около 1,5-2 гр/кг. Другото е добре да си направиш някаква програма, по която да тренираш. Ако имаш такава я напиши, опиши си храненето, каквото е сега и може да ти се даде по-нормална информация.
05.11.12
20:40
Ponedelnik:
usporedka: 4x8-9 normalni pompichki , 3x6-7 kofi(pompi s luleene), 4x8 licewi opori s izprawqne do gore !
nabiraniq: 3x7 tesen hwat s gardi napred
licewi : 4x8 diamanteni licewi
Wtornik:
nabiraniq: 4x7 shirok hwat na losta s gardi napred, 4x7 shirok hwat na prawata stalba, 4x7 teseh hwat na prawata stalba, 4x8-9 zadhwat (jenski / obraten) hwat na losta
licewi: 3 x 5-6 shirok hwat (prosto za krai na trenirowkata)
Srqda:
usporedka - 4x8-9 normalni pompichki , 3x6-7 kofi(pompi s luleene), 4x8 licewi opori s izprawqne do gore !
Chetwartak:
nabiraniq: 4x7 shirok hwat na losta s gardi napred, 4x7 shirok hwat na prawata stalba, 4x7 teseh hwat na prawata stalba, 4x8-9 zadhwat (jenski / obraten) hwat na losta
licewi: 3 x 5-6 shirok hwat (prosto za krai na trenirowkata)
Petak:
usporedka - 4x8-9 normalni pompichki , 3x6-7 kofi(pompi s luleene), 4x8 licewi opori s izprawqne do gore !
Програмата ми я направи приятел ,еднообразна е тъй като съм нов! моля помогнете ми искам промяна в себе си! :((((((((
05.11.12
21:36
Първото, което бих те посъветвал е да си направиш по-разнообразни тренировките. Вкарай набирания с различен хват - гледам, че правиш само тесен хват. Като правиш лицевите опори пробвай се да променяш широчината между ръцете, прави ги на юмруци, с крака качени на пейка или изобщо на нещо. Кофичките пробвай да ги правиш без люлеене, за да са по-чисти и да имаш повече ефект от тях. Друго, което можеш да включиш е силови набирания и други упражнения по лоста. За да не развиваш само горната част на тялото прави и клекове поне със собствено тегло.
Писал си, че тренираш така вече два месеца. Бройките на повторенията, които правиш също е добра, ако искаш пробвай да добавяш тегло към упражненията, които правиш и примерно ги разпредели през ден тренировките, ако ти идват в много и усещаш, че не се възстановяваш прилично.
Също можеш да разделиш упражненията, на такива, които са за гърди, гръб, ръце, за да имаш по-голям ефект върху мускулите. Но най-вече вкарай и краката в тренировката.
И все пак не можа ли програмата поне да я набереш на кирилица - така е МНОГО гадно за четене.
06.11.12
13:39
Извинявам се за програмата не съм я правил аз,голямо благодаря за всичко,ще опитам да променя тренировките коренно! :)
06.11.12
21:52
А някой ще може ли да ми изготви някаква програма спешно,благодаря предварително! (nsleep)