Проблем ли е според вас или ?

05.11.12
21:01

Здравейте.Пия CREATINE на Muscle Pharm,както и на VPX Syngex (който изпих преди няколко дни).След като свърших Syngex-a,на другия ден започнах да пия Gold standart-a заедно с креатина и още след първите две дози от Gold standart-a,на другия ден ми направи впечатление,че не мога да го надървя като хората и не е издръжлив толкова в леглото.И определено не е от това,че не съм бил в настроение или подобни глупости.Определено и не си внушавам.Та,въпросът ми е възможно ли е да има някакъв проблем от добавките.Въпреки че досега не съм такъв проблем,сега започнах да се притеснявам сериозно.А съм на 18 все още.

100 процента не е от протеина или креатина :)

05.11.12
21:08

От креатин монохидрат имах същия проблем, появи се на втората/третата седмица от началото на приема някъде. Мисля, че дозировката ми идваше в повече. Спрях го напълно и за няколко дни всичко се оправи.

05.11.12
21:09

А от какво да е като не съм променял нещо нито в хранене,нито в тренировки ?!  Не пия за пръв път нито протеин,нито креатин и знам,че е малко възможно да е от тях,но ми се вижда единственото разумно обяснение.И то точно след деня,когато пих първите 2 дози :)

05.11.12
21:11

Дани,и при мен е горе-долу третата седмица от креатина,но е креатинова матрица....5 вида креатин - общо 5 грама...Креатин монохидрата ще е грам-два максимум...Не виждам как може да е от предозиране...Затова питам :)

05.11.12
21:16

Колко килограма си, как дозираш/си дозирал креатина по време на приема, ходи ли ти се често по малка нужда?

05.11.12
21:20

76 килограма съм...Пия лъжичка (5 грама) преди тренировка само.За малката нужда зависи.Просто по принцип си пия поне по 3,5-4 литра вода и винаги си ходя поне по 6-7 пъти на ден :) Но си беше така и преди да почна креатина.

Мнението беше редактирано от Trickster на 05.11.12 21:32.

05.11.12
21:54

Звучи като разумна дозировка, но никога не знаеш. Щом постваш темата по такъв начин, бих те посъветвал да спреш креатина И протеина за известно време и да видиш какво ще стане :) Убеден съм, че е просто временно състояние, така че не се притеснявай.

06.11.12
09:54

Надявам се да е така.Но ако винаги към третата седмица прием на креатина ако става така...Как да очаквам някакви добри резултати ?! Ама майната му.Здравето си е на първо място. :)

06.11.12
10:01

Или не си честен за добавките или си във филма.

06.11.12
20:06

Само креатина и gold standart-а пия.Как да съм във филма като видимо се усещат нещата,че не мога да го вдигна като хората и не мога да издържам толкова колкото преди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1