05.11.12
21:01
Здравейте.Пия CREATINE на Muscle Pharm,както и на VPX Syngex (който изпих преди няколко дни).След като свърших Syngex-a,на другия ден започнах да пия Gold standart-a заедно с креатина и още след първите две дози от Gold standart-a,на другия ден ми направи впечатление,че не мога да го надървя като хората и не е издръжлив толкова в леглото.И определено не е от това,че не съм бил в настроение или подобни глупости.Определено и не си внушавам.Та,въпросът ми е възможно ли е да има някакъв проблем от добавките.Въпреки че досега не съм такъв проблем,сега започнах да се притеснявам сериозно.А съм на 18 все още.
05.11.12
21:06
100 процента не е от протеина или креатина :)
От креатин монохидрат имах същия проблем, появи се на втората/третата седмица от началото на приема някъде. Мисля, че дозировката ми идваше в повече. Спрях го напълно и за няколко дни всичко се оправи.
А от какво да е като не съм променял нещо нито в хранене,нито в тренировки ?! Не пия за пръв път нито протеин,нито креатин и знам,че е малко възможно да е от тях,но ми се вижда единственото разумно обяснение.И то точно след деня,когато пих първите 2 дози :)
Дани,и при мен е горе-долу третата седмица от креатина,но е креатинова матрица....5 вида креатин - общо 5 грама...Креатин монохидрата ще е грам-два максимум...Не виждам как може да е от предозиране...Затова питам :)
Колко килограма си, как дозираш/си дозирал креатина по време на приема, ходи ли ти се често по малка нужда?
76 килограма съм...Пия лъжичка (5 грама) преди тренировка само.За малката нужда зависи.Просто по принцип си пия поне по 3,5-4 литра вода и винаги си ходя поне по 6-7 пъти на ден :) Но си беше така и преди да почна креатина.
Мнението беше редактирано от Trickster на 05.11.12 21:32.
Звучи като разумна дозировка, но никога не знаеш. Щом постваш темата по такъв начин, бих те посъветвал да спреш креатина И протеина за известно време и да видиш какво ще стане :) Убеден съм, че е просто временно състояние, така че не се притеснявай.
Надявам се да е така.Но ако винаги към третата седмица прием на креатина ако става така...Как да очаквам някакви добри резултати ?! Ама майната му.Здравето си е на първо място. :)