Здравословно отслабване и поддържане на форма..

06.11.12
01:30

Здравейте!Казвам се Диди.Преппоръчаха ми горещо да пиша в този форум, защото ще получа качествени съвети.В момента живота ми представлява следната картинка: напрегнат студентски живот, никакви тренировки поради липса на време, често недоспиване и заседналост, не особено редовно хранене,макар че се старая. Опитвам се да си набавям всички видове храни в умерени количества.Особено наблягам на стабилна закуска,която най-често се налага да е намазани пълнозърнести филийки,ябълки или друг плод.И кафе.До 3 кафета на ден. За остатъка от деня храненето варира,но има скалъпена вечеря. Боря се със среднощния глад,но често той надделява.Не пия газирано.Само бира от време на време.Та всичкото изброено до сега допринася за увеличаването на теглото ми. Може би не е толкова видимо, но не се чувствам добре. Най-вече в областта на корема и ханша. Може би е и редно да спомена и проблемите с кръста ми, който е твърде чувствителен при натоварване и не съм сигурна до колко мога да го натоварвам с упражнения. Накратко:иска ми се да вляза в някаква прилична форма, да не трупам мускулна маса, а просто да се чувствам добре в кожата си и пред огледалото. В момента съм 168см висока и съм 60кг.Ще ми се отново да съм 54 като преди 1 година. Та..какво мислите?

Липсата на време винаги е едно удобно оправдание. Трябват ти няколко основни приоритета, към които да се придържаш - здрав сън, тренировки, редовно хранене - много е просто, но трябва постоянство.

Моят съвет е да си направиш дневник и да пишеш как преминава всеки твой ден. Така ще може да ти се помогне най-ефективно и да достигнеш желания баланс.

Мнението беше редактирано от Мариан Гяурски на 06.11.12 08:55.

казано от Мариан Гяурски на 06.11.12, 08:54:

Липсата на време винаги е едно удобно оправдание. Трябват ти няколко основни приоритета, към които да се придържаш - здрав сън, тренировки, редовно хранене - много е просто, но трябва постоянство.

Моят съвет е да си направиш дневник и да пишеш как преминава всеки твой ден. Така ще може да ти се помогне най-ефективно и да достигнеш желания баланс.

Въпреки, че аз съм от скоро, подкрепям това мнение. И аз нямах време ама изведнъж проимах. Въпрос на желание и воля. Аз имам да свалям поне още 18кг. и няма да се откажа. Просто си наложи самодисциплина и започни да тренираш редовно. Аз си мисля, че кардио + упражнения със собствена тежест ще са добре за теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1