Дайте съвет на една дама

06.11.12
09:41

Реших да се обърна към мъжката част, защото според мен мъжете разбират повече от тези неща. На 25г. съм и тежа 55кг. Мерките ми са 93 гръдна 62 талия и 92 ханш. Обиколката на бедрото ми е 54см. Висока съм 166см.
Преди бях на диета, тежах 48кг бедрото ми беше 49см. и много ми харесваше, но тогава всички ми казваха да кача малко. Бюста ми изчезна, обиколката ми беше само 84см. и самочувствието ми спадна рязко. Сега си харесвам бюста но си мисля, че не само че имам обли бедра, ами и като има месце по тях изглеждат още по - закръглени и искасм да променя това.
Какво ще ме посъветвате с диета и упражнения или само су пражнения
Кое е най - правилното решение

06.11.12
11:04

казано от iupiopio piopiopio на 06.11.12, 09:41:

Мерките ми са 93 гръдна 62 талия и 92 ханш.

Поздравления! ;)

Тренировка:
Бягане с тежести в ръцете (0,5 кг), на открито-4х10 мин. + клякане със същите тежести-5х20 бр. Тичаш 10 мин., клякаш 20 пъти и пак същия цикъл 3,4 пъти. Тази схема я правиш 3 пъти в седмицата, за предпочитане сутрин.

Храната:
Стандартните принципи: никакъв “junk food”, никакво хранене 5 часа преди лягане, повече високобелтъчни храни, огранаване до минимум на простите въглехидрати и наситените мазнини.

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1