Хора , какво да правя , кажете.

06.11.12
14:44

Нямам въэможност эа спаэване на добър хранителен режим , който би довел до нарастване на мускулната маса с течение на времето, но пък имам въэможност да не пропускам и една тренировка . Тренировките ми са преэ ден. Като нямам въэможности эа добро хранене какъв е вашият съвет по-тоэи въпрос , се пак се опитвам да кача маса , силата я правя , но маса не се получава ? Имам ли някакви въэможности , беэ някакви прахове или други подобни неща. Целя всичко да е чисто и истинско. Имам ли някакви варианти ? Благодаря. Ако съм пропуснал да дам допълнителна информация ще я добавя.

Темата беше редактирана от Никсана на 06.11.12 14:46.

06.11.12
15:00

казано от Николай Костадинов на 06.11.12, 14:44:

.... Имам ли някакви варианти ? ....

При така поставените условия - не, нямаш.

06.11.12
15:04

Ок.

06.11.12
18:46

Може да пробваш с циклично хранене.

06.11.12
19:39

Предполагам имаш време за поне 3 хранения на ден.Просто яж 3 големи порции на ден вместо 5 малки.Дори и 2 пъти да ядеж,ако си изяждаш всичко което е нужно за деня пак ще има прогрес :) Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1