25.08.05
22:51
Да честитим и на Левски и Литекс за продължаването напред и вдигането на коефициента на българския клубен футбол.Е Литекс малко се поизложиха де но Левски ги просна добре (Аз съм от ЦСКА но уважавам другит отбори)
Не забравяй и Локо Пд които току що се класираха и те за 3тия предварителен кръг на УЕФА.от четири български отбора поне 2 трябва да влязат в групите.утре на жребия ще видим какво ще ни се падне и не забравяйте да викате БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ :D !
Да Джорджи, да приятелю, кога всички станат като теб уважаващи постиженията , труда и на другите, тогава ще станем голяма работа.
Айдееееее наштееееееееее. Уаааааааау
25.08.05
23:56
Не можах да гледам мача на Левски(левскар съм), но добре, че се класирахме. Чесно казано най-голям шанс за групите има ЦСКА и дано успеят , а ние и Локото и Литекс може да се класираме с повечко късмет.
всичко зависи от жребия а Левски ако не се лъжа ще е поставен(за ЦСКА не съм сигурен но дано и те да са).Иначе пожелавам късмет на 4те ни отбора утре на жребия и дано поне 2отбора да влязат
Днес бях на “говеждият” стадион :) Базикам се де, отидох с приятели на герена и виках повече от тях. Само когато се викаше “Само” Левски и Шампион и обидните срещу нас не виках. Еми и аз честитя на всички отбори и моя сценарии за уефа е полуфинал 4 български отбора и финал 2 български :) еххх ако можеше ехххх
БТВ бил съм преди на мачове на Герена, но това ми беше първият от 5 години. Агитката и децата са супер, но се забелязва както на всякъде, във В и А само псуват футболистите и критикуват. Това трябва да се изкорени, защото само пречи! На Армията почнаха да се правят забележки за псувни!
Сега с Локо Плд ще има доста голям протест срещу медиите и това, че не дадоха мача!
по-здрави
Как да ги разбием с тоя отбор?
иначе страшно лош жребий за ЦСКА,Левски и локото а Литекс много ги върза.
Оксер-Левски
Байер Леверкузен-ЦСКА
Болтън-Локо Пд
Литекс-Генк
Да подкрепим нашите въпреки че само Литекс имат шанс :cry:
ЦСКА както винаги е без късмет в жребия сега един от най силните пак и се падна но аз съм оптимист че може да ги отсраним не се влиая от това че бихме Ливърпул а вярвам в силите на отбора
Дано всички да бием и ако иамам възможност ще отида на някой мач различен от на ЦСКА ако не съвпадат дните. Иначе ще пътувам до Германия да видим на аспирините стадиона и паданието от ЦСКА - еххх дано. Ако ни стигнат силите и бог прецени, че заслужаваме ще успеем. Все пак нека не забравяме, че всички имат шансове за успех. Честно казано не мисля, че Литекс имат най-големи шансове, защото Белгииците не са слаби!
по-здрави
но не може да се срявняват Болтън,Оксер и най-вече аспирините с Генк :wink: не съм ли прав?а и Литекс не са слаби
Според мен Болтън не са чак толкова неприятен съперник. Виждали сме ги как играят в премиер и ако Локото играят грубо и стегнато могат да ги елиминират. Класите са много различни, но все пак има надежда. За Оксер мога да кажа, че са силен тим и тия негри там играят зверски. Френските отбори въобще са в голям подем. А в Генг беше бащата около година е работил в Белгия :) Градчето било на океана и било като Ловеч голямо, нещо такова знам. Не са наистина чак толкова претиснителни, не са Брюж, но ще видите като дойдат, че добре ще играят. И точно Генг бащата каза, че там били напред и не били чак толкова слаби. Няма да са като Беверен :) , не искам да обиждам левскарите, но е така.
по-здрави
Аз пък за Оксер мога да кажа че това е един от наи слабите им отбори на всички времене почти сички силни играчи си отидоха и сега повечето са младоци и трениора Ги Ру го няма и не забравяите последният им мач с Ланс паднаха с 7:0 наи голямата им загуба тва ше рече че сега отборът им е наи слаб(Левски ако не бяха толкова слаби тоо сезон щяха да имат някви шансове но те са слаби според мен нищо Лично Левскари но сигурно и вие сте на това мнение)!
Тази загуба я знам, но иначе почти нищо не знам за този отбор. Дано Левски да успеят. Иначе наистина и според мен в отбора има кризи. Трябват пари най-вече то на всякъде трябват. Стойлов каза, че му трябвало 4 нови играчи, ми то направо цял титулярен състав, пари, пари и пак пари не достигат на всякъде.
по-здрави