Дилема - сваляне или покачване на ММ?

06.11.12
22:06

Здравейте,

Поднових тренировките наскоро и се чудя на какво да наблягам сега. Поради различни контузии бях извън залата почти 2години.

Като цяло искам да сваля доста кила в следващите няколко години.  Но краткосрочно съм се насочил към идеята да кача ММ и сваля излишни кила - 5-10кг.

Питането ми е дали да почна директно да горя, като наблегна на кардиото и програми за сваляне или да кача ММ сега през зимата и да почна усилено с кардиото след февруари - март?

Благодаря предварително.

MF

07.11.12
08:42

Човек, сигурен ли си, че искаш някой да вземе решение, касаещо твоя живот, вместо теб?

07.11.12
09:28

Е това трябва да се направи с “Ще качваш ли, ще чистиш ли?”

Я, ела тука сине майчин. Фитнеса от три дена не ти е виждал бицагите. И кво смяташ да правиш сега? Ще качваш ли, ще чистиш ли? Бе кво ще чистиш бе? Това твоето качване ли е? Ей не си качил, па ще чистиш, я по хубаво иди да качваш, че да има нещо кат изчистиш. Аз откакто съм се изчстил - качвам. А ти кво? Ще чистиме ли, ще качваме ли? Човек цял живот качва и цял живот чисти. Чистиш, не чистиш тряя да качваш. Кат ти казвах - качвай, ти - не, ще чистя. И сега като изчисти - кво си качил бе? За да чистиш, моето момче, трябва да си качил. Е виж ма мене - цял живот качвам и пак не се изчистих. Добре бе, кажи ми кво ще чистиш, като нищо не си качил? Пешо - Кофата и той - пет месеца качва и ся кво изчисти? Ще дойде лято да чистиш и тогава ще искаш да качваш. Ама трябва а качваш, като не си чистил. Слушай ме внимателно, не си гледай краката - има още да ги тренираш.  Чистиш, не чистиш тряя да качваш. АКо не - и ще чистиш и ще качваш!

И нататък ме мързи.

07.11.12
11:40

казано от CarnalK на 07.11.12, 09:28:

Е това трябва да се направи с “Ще качваш ли, ще чистиш ли?”

Я, ела тука сине майчин. Фитнеса от три дена не ти е виждал бицагите. И кво смяташ да правиш сега? Ще качваш ли, ще чистиш ли? Бе кво ще чистиш бе? Това твоето качване ли е? Ей не си качил, па ще чистиш, я по хубаво иди да качваш, че да има нещо кат изчистиш. Аз откакто съм се изчстил - качвам. А ти кво? Ще чистиме ли, ще качваме ли? Човек цял живот качва и цял живот чисти. Чистиш, не чистиш тряя да качваш. Кат ти казвах - качвай, ти - не, ще чистя. И сега като изчисти - кво си качил бе? За да чистиш, моето момче, трябва да си качил. Е виж ма мене - цял живот качвам и пак не се изчистих. Добре бе, кажи ми кво ще чистиш, като нищо не си качил? Пешо - Кофата и той - пет месеца качва и ся кво изчисти? Ще дойде лято да чистиш и тогава ще искаш да качваш. Ама трябва а качваш, като не си чистил. Слушай ме внимателно, не си гледай краката - има още да ги тренираш.  Чистиш, не чистиш тряя да качваш. АКо не - и ще чистиш и ще качваш!

И нататък ме мързи.

:D

07.11.12
21:09

Тес дето чистят- и те качват, мойто момче...Аз разбирам сумистите да не качват, ама те чистят,
пък ти не качваш? Ама като не качваш поне чисти. Хората двуразово тренират само и само да
могат да изчистят....Сестра ти цял живот я гледам как качва и като я видях с Cosmopolitan колко е изчистила...
Хич недей да качваш... Виж ся, мойто момче : Качването не е като чистенето. Човек първо качва,
а после чисти. Аве кво знаеш ти ве- аз едно време януари-февруари качвам, после шест месеца
не мога да изчистя. Като се раждаше, аз се прибирам от залата, майка ти отатъка бърнера ми правеше.
И я да видим сега кво си качил? Абе до кога ще те чакам да качваш ве! Аз цял живот ли ще чистя?
Ей не се научи ве ееей, бягай да качваш

07.11.12
21:20

казано от introducer на 07.11.12, 21:09:

Тес дето чистят- и те качват, мойто момче...Аз разбирам сумистите да не качват, ама те чистят,
пък ти не качваш? Ама като не качваш поне чисти. Хората двуразово тренират само и само да
могат да изчистят....Сестра ти цял живот я гледам как качва и като я видях с Cosmopolitan колко е изчистила...
Хич недей да качваш... Виж ся, мойто момче : Качването не е като чистенето. Човек първо качва,
а после чисти. Аве кво знаеш ти ве- аз едно време януари-февруари качвам, после шест месеца
не мога да изчистя. Като се раждаше, аз се прибирам от залата, майка ти отатъка бърнера ми правеше.
И я да видим сега кво си качил? Абе до кога ще те чакам да качваш ве! Аз цял живот ли ще чистя?
Ей не се научи ве ееей, бягай да качваш

Хахахаххахахахаххахахахахаххахаха ПРИПАДАМ ! :D :D :D

По темата: Идва зима...по-добре си качвай, пък напролет сваляй. :) И не забравяй да пиеш стабилно през студените месеци!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1