Тренировъчна програма за жена

06.11.12
19:10

Висока съм 177 см и тежа 63 килограма. Искам да стана 58-60 кг. Относно храненето съм запозната със всичко, но фитнес програмите са нещото, което ми куца. Удома имам нещо като фитнес - кростренажор, велоергометър, гребен тренажор, гирички по 2 кг, един дъмбел - 9 килограма, уред за коремни преси и такава силова машина http://www.insportline.bg/3257/С%D ... -ab-lifter Предложете ми някаква фитнес програма въз основа на уредите, които имам. Искам в следващия месец, месец и нещо да се стегна още повече и да сваля тези излишни 4-5 килограма. Може и някаква хранителна добавка, която би ми помогнала да достигна целта си малко по лесно :)

07.11.12
10:29

Тези уреди са недостатъчни за адекватна тренировка.

Диета + тежести във фитнес.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1