За функцията "игнорирай"

13.10.12
18:16

Помня, че въпросът е коментиран вече, но не можах да намеря темата дори с помощта на търсачката, затова пускам нова такава.
Ясно е, че никой форум не е защитен от тролове и други досадни елементи, чиито локуми по-умерените хора не желаят да четат. Затова и бутонът “Игнорирай” е изключително полезна опция.
Мен лично обаче малко ме дразни фактът, че въпреки желанието ми тотално да игнорирам няколко индивида, форумът все пак ми показва това, че те са пуснали мнение. В общия случай това не просто не ме вълнува, защото вече съм преценил, че тези личности нямат какво да ми кажат, а е дори неприятно, защото насича темата и създава усещане за липса на нещо, за нуждата от реплика на текст, който не се вижда.
Затова предлагам освен сегашния режим на игнориране, да има и пълен такъв, при който мненията на игнорираните въобще да не се анонсират. Това може да стане с допълнителна опция в момента на самото игнориране, която да се избира с радио бутон.

Темата беше редактирана от Boby_ на 13.10.12 18:19.

13.10.12
18:18

Доста полезна форумна опция :) Подкрепям предложението.

За това беше станало дума и с други потребители. Към момента не е напълно възможно технически, но ще го осигурим приоритетно.

07.11.12
14:02

А може ли блокирането на цели теми, че някои неща вече прекрачва границата (:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1