Връщане на калориен заем - дисциплинирано, но посредствено

Прескочи до:

26.10.12
22:15

Нищо революционно и ново не е. Просто ще ям по-малко от сега, но не много и екстремно малко; от време на време ще вкарам гладуване; ще гледам по-често да правя кардио и ако имам възможност ще подтичвам, но само ако мога да ида на стадион. Началото на годината другата мисля да пробвам лек експеримент тип биосигнатура и по-специално намаляване на кортизола- мисля че при мен той е критичен и основен за натрупванията по пояса. Наистина звучи самоизключващо се, но нито едното, нито другото е с прекалено екстремни стойности, като крайно задание, така че за 5 месеца мисля има време.

27.10.12
00:40

Иха, 3000-ният коментар е мой - тряа си пусна тото...:D

ша ма прощаваш за спамчето, Скоте (wasntme)

27.10.12
21:28

Храна:
10:30- 3 филии черен хляб- печени, кашкавал, 3 яйца
14:00- свинско, руска салата- домашна, мини суха паста
***20:00
21:30- свинско, руска салата- домашна
-протеин, тахан

***Тренировка:
лег с дъмбели- 0х30кг 7х30кг 2х6х30кг
полулег с щанга- 3х65кг 6х60кг 2х5х60кг
кросоувър долна макара- 10х10кг 8х15кг

хамър машина за рамо- 6х60кг 4х70кг 5х65кг 6х60кг
хибридни арнолд преси- 2х6х17,5кг 5х17,5кг
изнасяне на диск напред- 2х6х15кг // много бавно и контролирано

Нулата беше без малко двоен хедшот- бях сам в залата и трябваше сам да си мятам дъмбелите- тегаво ми е. Тежестите по-малки от миналия път, но това е очаквано. Утре почивам- ще гледам да нямам повече от 2 дни поредни тренировка, че иначе възстановяването куца. Иначе съм дроб- особено “перките” като си вдигна ръцете нагоре имам чувството, че ще се скъсам.

Мнението беше редактирано от Бойко на 27.10.12 21:28.

28.10.12
20:06

Храна:
9:30- 3 филии черен хляб- печени, кашкавал, луканка
14:00- пица- при това гадна
20:00- пилешки дробчета, домашна руска салата
-протеин, тахан

Нищо особено- охкане и скованост. Нормален работен ден. Утре повече.

30.10.12
01:09

Направо обяд днес- дробчета с леща и черен хляб. Привечер- свинско сметана, черен хляб, корни. Преди лягане протеин и тахан, преди товаимаше малка бира.

30.10.12
10:33

Храна:
***8:30
10:30- 3 филии печен черен хляб, 3 яйца, кашкавал, луканка

***Тренировка:
преден клек-  3х6х75кг
клек- 4х6х100кг
сгъване за бедро- 2х6х40кг
прасец

Нищо особено- искам да наблегна малко на техниката- на клека нещо съм я влошил и не ме радва факта иначе всичко беше леко.

Мнението беше редактирано от Бойко на 30.10.12 17:40.

31.10.12
20:11

В ремонт съм у нас пак, та кое как дойде. Днеска съм ял веднъж след 23 часа глад- свинско и мусака, като вероятно ще повторя. Имаше и една ябълка.

31.10.12
20:15

казано от Скота на 31.10.12, 20:11:

В ремонт съм у нас пак, та кое как дойде. Днеска съм ял веднъж след 23 часа глад- свинско и мусака, като вероятно ще повторя. Имаше и една ябълка.

Искрено ти съчувствам! Дори най-малкият ремонт си е жива мъка.

31.10.12
20:17

Скоте, ние сме в ремонт от февруари... дали е добре :D
И не се знае кога ще свърши (headbang)

31.10.12
22:32

Боби, това е вторият ремонт тази година. Наистина не са грандиозни неща, но днес преди работа това онова, вечерта пак уж само подготовка за голямата офанзива утре и вдругиден и пак стана 10 вечерта. Разбира се все изскача по нещо.. А за капак наще са ми на гости :D

Ванка, важно е психически да устоиш/м... Няма се даваме на 5 забити дюбела и няколко квадрата латекс :D

03.11.12
01:11

Положението ще се нормализира тия дни.  Съвсем малко работа има още в моята стая и ще се освободи време. Кажете нещо за пети... май ще се ходи по лекари не минава и не е от вчера ама си стискам зъби и чакам да мине. Сигурно свода ми е паднал, възпаление ли е- ама 2 години?!?

Къде пети? Отдолу или отзад?

03.11.12
01:41

По-скоро отзад.

Звучи ми като ахилес.

03.11.12
05:47

Остра ли е болката ?

03.11.12
08:41

Дай го на банцига!

03.11.12
14:18

Не мисля да е ахилес- и ахилес ме е болял- има си разлика, можеи да греша.

Ванка(Пловдивско), ми остра е- само ако седя повече време прав се появява- с различини обувки. Иначе може и с дни и мисеци да не ме боли- ама последно време съм доста време прав и по бързо се появява.

Ванка(София), с чук накрая и тъп нож:D

03.11.12
14:24

Мен някакъв шип ме срязваше в дясната пета,когато бях по-тежък.Както вървя спокойно,изведнъж такава болка,все едно че те дупчат с нещо,направо не можех да вървя.Няколко месеца ме държа и после мина.Не беше постоянна,болеше примерно 15-20 минути и после утихваше.
Но ти си лек. . .не знам :/ Най-добре да те погледне лекар.

04.11.12
18:22

Храна:
11:00- малко мусака, 3 варени яйца, колбас малко, 2 печени филии черен хляб, ябълка
***16:00
19:00- 150гр пилешко, 2 кюфтета, ориз 100гр, филия черен хляб, 2 яйца, сметана 100гр, киви
-протеин и тахан преди лягане 

***Тренировка:
разгъване на дъмбел зад врат- 7х40кг 5х40кг
разгъване на въже- 7х30кг 2х6х30кг
френско с лост- 2х7х35кг

бицепсово сгъване с EZ- 7х45кг 6х45кг
чуково с дъмбел- 2Х6х23кг
скотово с дъмбел- 6х17,5кг 6х20кг

корем малко

кардио

Мини ремонта е история. Заслужаваше си гърбенето. Тренировката- нищо особено, ама става. Утре пак. Храната не много зле, ама не ми се смята.  Толкоз

ЕДИТ Един факт- днес разгъването за трицепс го правих не на порталния скрипец, където има 2 макари и “печеля” сила, а на друг с една макара- същите килограми- еднакво усилие що годе, та тука идва и въпросът за триенето в неидеална среда. Сиреч от скрипец до скрипец си има разлика.

Мнението беше редактирано от Бойко на 04.11.12 19:08.

05.11.12
12:00

***8:30
10:00- 3 яйца, 3 печени филии с кашкавал и пушени гърди свински
20:00- малко картофи, малко свинско, 2 яйца, сирене, 3 печени филии черен хляб, киви
-30гр протеин преди лягане, тахан

***Тренировка:
набирания подхват- 15, 10, 7, 6
тяга- 5х130кг 6х130кг 5х130кг
хамър машина- 12х35кг 10х40кг 7х40кг

трапец

предмишница

корем малко 

С малко сън и след някоя ракия снощи, ама съм доста доволен. На тягата може би да можеше още, обаче усетих, че ще е на кръст и не напъвах. Първата серия надхват, а после смесен. От набиранията съм доволен. 15 не съм правил от много време- година и нещо и бях 6-7кг по-лек. Да кажа предварително- не са дедхен умишлено, брадата минава лоста. Храната- в процес на творчество.

Мнението беше редактирано от Бойко на 06.11.12 01:01.

05.11.12
12:08

казано от Скота на 05.11.12, 12:00:

3 печени филии с кашкавал и пушени гърди свински

Въййй как ми се дояде таквоооз!
Е, не сте хора с това описване на храната по никое време :D

05.11.12
12:13

казано от gotcha на 05.11.12, 12:08:

казано от Скота на 05.11.12, 12:00:

3 печени филии с кашкавал и пушени гърди свински

Въййй как ми се дояде таквоооз!
Е, не сте хора с това описване на храната по никое време :D

За теб другия път- и снимки! (giggle)

06.11.12
23:11

Храна:
12:00- свинско с картоф и лук и морков, 2 печени филии черен хляб, сирене, банан
18:00- свинско с картоф и лук и морков, печена филия черен хляб, 100гр сметана 20%, банан
23:30- 40гр протеин, 10гр черен шоколад

Свинското е котлети, заедно с няколко картофа, цели глави лук и малко моркови на едро. Цялото това нещо в кален гювеч със вино и подправки за около 3 часа- в началото силен огън, а после по-слабо. Много вкусно става. Друго освен, че Нта сутрин ставам в 7 7 без нещо, а вечер лягам след 2… бях доста на автопилот днес.

07.11.12
11:19

***9:00
11:15- 3 яйца, сирене, свинско, 2 печени филии черен хляб, киви
17:00- свинско, печен черен хляб, кашкавал, банан
24:00- 40гр протеин, 10гр черен шоколад

***Тренировка:
преден клек-  3х6х77,5кг
клек- 4х6х105кг
сгъване за бедро- 2х6х45кг
прасец

корем

кардио

Обърках тренировките- трябваше лег днеска с рамо. Ще се преживее. Предния клек добре- добра дълбочина след забележка- снимах го. Задния клек- ужасТ- промених леко техниката и стана плитко или е било плитко и от преди това, ама не снимах. Не знам що тъй се получава. Освен, че изключително грозно ми се получава и плитко- иначе не ми тежат... Ще го мисля нещо- може да върна килата още назад- ще видим. Другото нищо съществено- корема уж нямам мускулна- направих няколко серии и стана камък, така че толкоз.

07.11.12
13:07

Честита прически,на главата и на брадата :D Гледам,че си се подновил.
(клипчетата на Херцог Трън)

Той отдавна е така - заради мен пусна брадичката :D

07.11.12
14:11

казано от Херцог Трън на 07.11.12, 13:19:

Той отдавна е така - заради мен пусна брадичката :D

Глупости. Уолтър Уайт :D

Стига лъгал :*

07.11.12
15:22

казано от Скота на 07.11.12, 11:19:

...Задния клек- ужасТ- промених леко техниката и стана плитко или е било плитко и от преди това, ама не снимах. Не знам що тъй се получава. Освен, че изключително грозно ми се получава и плитко- иначе не ми тежат... Ще го мисля нещо- може да върна килата още назад- ще видим. ....

Защо си променял техниката?
Направи клипче на задния клек и да поумуваме какво, защо и как...Виждала съм някога си твои клипчета и нямам впечатление, че клякаш плитко.

07.11.12
15:56

Ами основно щото почнах да клякам много грозно. Какво имам предвид- прекалено много се навеждам напред- тоест аз правя добро утро със 100+кг. Преди беше по-малко.  Коленете, че хвърчат напред е ясно. Реших да пробвам по-широк разкрач и по-навън да сочат пръстите- по-стабилен се чувствам, ама пък вътрешната страна на бедрата е- он файър. Вероятно нямам мобилност за този стил на клякане все още- и пак се накланям много напред, но като че ли по-малко. Ще кача довечара клипа от последната серия. А другата седмица може да направя по един с двете различни техники, за да видя дали има такава разлика.

Мнението беше редактирано от Бойко на 07.11.12 15:57.

07.11.12
15:58

Като се сетя какъв ти беше клека кръста ме заболява .. хаха

07.11.12
16:00

И аз много като почна да умувам и да променям нищо не се получава. Тазът назад в началото, коленете навънка и става.

07.11.12
16:12

Виж са,тураш лоста където ти е удобно,клякаш по най - удобния начин за теб (дори да е с пръстите чисто напред) и да не ти пука как изглежда.И аз лоу бар се накланям,минах на хай и е мега удобно и съм изправен и квадрицепса ми виси кат слонски ташаци над коляното и гъза удрям в прасеца и немам проблеми с колената.
Ако ти е удобно да праиш гудморнинги сас 100 кг,идеалка,те нали трибойците тва им требва,да местят ненужно тежки предмети от т.А до т.Б :D тай че клякай яко и не умувай,че се губи време само така

07.11.12
23:09

Става нестава- преди беше дълбочината ок, а сега е далеко от това.

Ето последната серия на предния

и последната серия на класическия

И другото- ква е тая скорост- мислех, че по бавно стават нещата- трябва по-бавно.

ЕДИТ
ПЛИТКО ПЛИТКО ПЛИТКО- другия път пак на тия кила как трябва... много се издразних.

Мнението беше редактирано от Бойко на 07.11.12 23:32.

08.11.12
08:08

Скоте предния си до паралела, ама на задния си е полуклек... що не пробваш с по-леки кила хайбар на задния?

08.11.12
09:38

Не е до килата- тия не ги усещам. Другата седмица ще пусна пак клип.

08.11.12
10:00

казано от Скота на 07.11.12, 23:09:

...

ЕДИТ
ПЛИТКО ПЛИТКО ПЛИТКО- другия път пак на тия кила как трябва... много се издразних.

Споко, ще ги клекнеш дълбоко следващия път. Малко за разведряване:

08.11.12
18:46

Днеска храната:
10:00- биволско мляко с ориз и канела- 2 чашки, 3 яйца
13:00- макарони с кайма, гъби и кашкавал на фурна
18:30- макарони с кайма, гъби и кашкавал на фурна
24:00- 40гр протеин, тахан

Слабо от към физическа активност днес. Макароните са 400гр иоколо 500гр кайма от месо. Първите врят във вода подсолена, а каймата се запържва с гъбите и камара подправки след това. Всичко се изсипва в тавичка после и се запича леко, като накрая се настъргва и кашкавала. До тука половината е изядено, та и заутре ще има.

Съвети за клека.

Лично на мен колана ми пречи (джъст адвайс), но ако на теб ти помага и се чувстваш по - стабилен с него - слагай го.
Кякай бос. Когато клякам с обувки (дори и да са плоски ) не мога да натискам от петите и се навеждам напред.
Избери лол или хай бар ще клякаш, на който се чувстваш по - стабилен - него използвай - тук това ще зависи главно от костната ти структура - лично аз обичам щангата да ми е по - надолу.
А на предния клек дълбочината се постига още по - лесно от задния.
Като клякаш натискай от петите и врата... малко странно звучи, но - лично аз когато опитвам да направя “дъга” при изправянето (тоест чупка в круста и когато гледам нагоре, техниката е много стабилна и естествено трябва да буташ през цялото време от ПЕТИТЕ !!! Поемай дъх преди всеки реп, за да стегнеш ядрото, и като цяло - стягай цялото тяло (стегни лсота здраво предеи да клекнеш!!!)

Това е... but hey, it’s just advice, right ? You can do whatever the FUCK you wanna doooo !!! *hodgetwins voiceover*

10.11.12
00:25

Храна:
9:00- 3 яйца, 2 чашки биволско мляко с ориз и канела
13:00- макароните с каймата
18:00- свинска пържола, банан
24:00- протеин, 1 бутер баничка със сирене.

Калояне, благодаря за включването. Клякал съм бос- удобно ми беше- на този етап не го виждам обаче.  За колана- помага спор няма- решил съм да редувам- преди кляках без колан. Имам и други съображения. лоу бара ми е по-удобен и хвана ли един път лоста не местя ръцете или да прихващам, защото веднага се губи “закотвянето”. За дъгата те разбрах и за въздуха е така- аз много бързам това също е ключово... Иначе имам стари клипове там се вижда, че дълбочината е добре. Сега от променения стил на клякане имам брутална мускулна на вътрешната част на бедрата... такава не съм имал до сега.

За днеска- мразя петък. Доказа се това ми твърдение. Натрупа ми се умора и не говоря за физическа. Толкоз.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1