07.11.12
14:04
Идеята е - моля, разделете архива по раздели. И сложете едно “Кошче”, където да отиват темите на латиница и откровените простотии. Защото примерно искам сега да потърся за тема, която е била в “Купува/продава”, но архива е 163 страници и трябва да прегледам 1 по 1 ;) Като сигурно половината теми там са точно тези на латиница от типа “daite akyl kvo da bockam” или подобни ;) Полезно ще е и наистина ще направи раздела смислен и полезен :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 07.11.12 14:09.
07.11.12
14:08
Пипнах ти заглавието, защото директно щях да преместя темата там... :D Има известен резон в идеята ти, но нещата ще опрат до дефинирането на понятието ‘полезна тема за архивиране’ и ще станат мътни. :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.11.12 14:09.
07.11.12
14:12
казано от Кольо Пияндето на 07.11.12, 14:08:
Пипнах ти заглавието, защото директно щях да преместя темата там... :D Има известен резон в идеята ти, но нещата ще опрат до дефинирането на понятието ‘полезна тема за архивиране’ и там нещата ще станат мътни. :)
Ето идея : откровените глупости и всичко на латиница - в кошче(подраздел на архива).
Другите подраздели ще са :
Фитнес мъже
Фитнес жени
Здраве
Още фитнес
И не само фитнес
Кросфит
Хранене
Хранителни добавки
Обяви
Общи теми.
Точно според големите раздели на форума сега. Така ако ми трябва нещо за добавки - няма да търся ЦЕЛИЯТ архив, а само подраздела. Както и ако искам нещо от обяви - ще търся в подраздел обяви :) А кошчето ще се тръква на определено време - примерно 1 месец, хем чисто, хем няма да стоят излишни теми. :)
П.П. За заглавието благодаря, докато мислех предложението го попретупах (blush)
07.11.12
14:24
Дали е възможно технически - вероятно да. Дали ще е удобно - не съм уверен... по-скоро виждам нещата като два подраздела на Архива - ‘пълен боклук’ и ‘не чак толкова голям боклук’. Ама ако трябва да мисля и къде да сложа темата, взета на мушка за забърсване, щото някой някога може да се сети да чопли из архивите... не знам. Това е усложняване и предпоставка за допълнителни каши. За другите от екипа не знам, ама аз често влизам в турбо-размисъл къде да сложа някоя тема, в която се пита за добавки, хранене, растеж на височина и любовния живот на охлювите (пусната в разделите за дневници, естествено). :D
Да ви кажа и аз скоро трябваше да търся една тема от “Продавам”.Понеже търсачката не я намери,такова търсене падна,страница по страница. . .
Намерих я,но доста усилия ми коства :D Подобна алтернатива би улеснила нещата.
Мнението беше редактирано от Иван П. на 07.11.12 18:19.
07.11.12
18:26
казано от Breackk на 07.11.12, 18:18:
Да ви кажа и аз скоро трябваше да търся една тема от “Продавам”.Понеже търсачката не я намери,такова търсене падна,страница по страница. . .
My point exactly :)
07.11.12
22:30
Може би ако е възможно технически, да се дублират разделите на форума с разделите на архива, след което изтритата тема да си отива автоматично в съответния раздел. Т.е. тема изтрита от форумния раздел “продавам” да заминава директно в архивния раздел “продавам”, такава от форум “здраве” да отива в архив “здраве” и т.н. Така няма да се налага на админите да решават поотделно за всяка тема къде да я сложат, тя ще си отива сама където трябва. И един раздел “пълен боклук”, където целенасочено да се изпращат простотиите.
казано от Иван П. на 07.11.12, 18:18:
Все още ме мъчат същите проблеми. . . обаче този път дори не успявам да открия темата :D Хубаво би било да се разгледа някаква алтернатива, която да улеснява по някакъв начин потребителите(ако има техническа възможност, естествено) :)