Не мога да кача килограми

07.11.12
16:43

Какво и по колко пъти трябва да ям за да кача малко килограми, без тренировки само с хранене
На 19г съм, 175см височина, 47-48кг, нпараво съм кожа и кости и от 14-15 годишен си стоя с тия килограми и не мога да наддам и грам повече, пия много течности и сигурно имам бърз метаболизъм ли не знам-искам да разбера на какво да наблегна и по колко пъти да ям, за да наддам някое килце-за фитнес нямам време, щото работя и уча задочно и тнт, единствено мога да отделя до 1 час за някви тренировки в домашни условия, едвам правя 10 лицеви опори и няям никви сили, но не искам мускули, а просто да наддам килограми, чрез ядене, но имам чувството, че нищо не се задържа в мен и за това си стоя така, тялото ми е като на първокласник  :D
някви идеи?

07.11.12
17:04

по колкото пъти можеш да ядеш толкова, но опитай се да намериш 1 час през 1-2 дена за тренировки.

07.11.12
17:11

казано от lol we на 07.11.12, 16:43:

едвам правя 10 лицеви опори и няям никви сили, но не искам мускули, а просто да наддам килограми, чрез ядене,

Значи искаш мазнини, т.е., шкембе, паласки и т.н.? Страхотна гледка ще е, както нямаш мускули ;)

07.11.12
17:30

Е предложете кво да ям и кво мога да тренирам в домашни условия
ето една снимка http://prikachi.com/images/971/4870971t.jpg
нямам абсолютно никва телесна маса или там мускулна маса не знам как се казва :D
искам поне 55 кила да стана

07.11.12
17:42

месо,яйца и като цяло млечни продукти,картофи,ориз,боб,леща,ядки,овес.. ..    може да потърсиш и да прочетеш малко във форума, пък в домашни условия можеш лицеви да правиш, кофички на 2 стола ако имаш подходящи, може да си купиш лост за набирания за вкъщи като нямаш време за фитнес.

07.11.12
17:44

Започвай да тренираш и да ядеш здраво.Без тренировки няма нищо да качиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1