тестостерон

Темата е заключена.
ZI

24.08.05
22:12

Я да питам тестостерона дали ще помогне за качване на маса и имали чак такъв бръз резултат , при уговорката че е един от най безобидните препарати.

25.08.05
09:57

е той е баш за маса. незнам що си решил че е най-безобиден. всичко си зависи от дозите и от точния препарат.

25.08.05
10:39

до колко аз знам ... много ароматизира за тва по дорбе .... нещо по така кат примерно ... Deca-Durabolin или Primobolan depot или най добре ...  Winstrol depot :D цените не са много много по различни :wink:

25.08.05
11:41

наистина и според мен лично ако няма да ходиш скоро време на състезание деката е мн по-добър вариант от тестостерона

25.08.05
12:39

е тва за цените не е баш така. тестостерона е доста по евтин. на половината на деката е. ама е по кофти препарат  :wink:

ZI

25.08.05
19:32

Предлагат ми го тестостерона де за 6 лв. ампулата тес.депо знам че за една серия е нужно от една до две ампули, тренирам от две години и мисля да започна с една ампула седмично.Деката каква цена е и как  се взема.

26.08.05
09:52

деката е 12-14 лева ампулата. за н ачинаещи дозата е 1-2 ампули от 200мг. седмично. проблема при нея е да си намериш истинска. а и е по-слаба от тестостерона, но масата е по-качествена. ако е оригинална трябва да има доста добър резултат. аз предпочитам сустанон-а пред чистия тестостерон.

ZI

26.08.05
21:29

Смятам да го вземам поне пет седмици тестостерон + геинер на нутрим +креатин по пет грама.Някакъв протектор необходим ли е.

27.08.05
00:40

не е ли по добре да почнеш креатина към карая на цикъла, с цел задържане.

ZI

27.08.05
14:42

Аз си блъскам почти редовно креатин по два месеца направих зареждаша серия затова мисля +креатин просто няма да зареждам отново.За протектор?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1