едно две въпросчета

26.08.05
00:03

здравеите
какво можете да ми кажете за млякото на прах дали може да стане добар заместител на истинското
и сащо така искам да попитам и за глюкозата. В аптеката ми предлагат някакви прахчета, ампули или банка като банката излиза наи евтина но дали е с сащото съдаржание на глукоза ??

SP

26.08.05
00:08

За млякото на прах по добре недей, а за гликозата и аз се чудя не съм ползвал ако може някой да каже как е най-добре и какъв вкус има.

26.08.05
00:09

Сухото мляко не е добър заместител на нормалното, по добре си взимай течно, ако имаш възможност! Друг заместител на млякото освен сухото също няма!

Глюкоза не си взимай на банка, за какво ти е да не си болен, да ти я вкарват венозно! :oops:  Извинявай майтап! Сега сериозно, не си я взимай от аптека понеже е много скъпа, иначе килото е 2,50 лв горе долу, от диетичните магазини, а в аптеката 75 гр са 70-80 ст! :shock:

26.08.05
00:44

за глюкозата незнам ама за сухото мляко не е добчр заместител.течното си е най добре :wink:

26.08.05
08:38

мерси за информацията
сега ще започна да разпитвам магазините дали могат да ми карат по начесто прясно мляко .

MR

26.08.05
21:13

1.сори за латиницата ама тука нямам кирилица.ся по същество-абе аз като чета тука че ми трябват еди колко си грама белтъчини на кг тегло,че ми трябват добавки, протеини и така нататък за да качвам мускулна маса и напрао ми се разбиват надеждите за някакъв напредък.кажете плс не е ли възможно все пак да има развитие и без да се спазва педантично този прием на белтъчини,а  примерно да приемам по-малко(100-тина грама), като се има в предвид че съм 100кг, т.е. с малки суми ,но редовно :)  .да уточня само че белтъчините си ги набавям от телешко и пилешко месо,  от яйца и разни бобови култури.иначе в тренировките съм редовен-тренирам си 3 пъти на седмица.извинявам се ако въпроса ви се струва тъпичък ама аз не блестя мн мн с ум.благодъртя предварително за отговорите-ако има такива(дай боже).ама аз все пак си мисля че и други се вълнуват от този въпрос.

Преведено от  Eclipse

27.08.05
00:41

на 100 кила трябва повече поне по 200 грама аз също съм 103 кила и знам за какво става въпрос!
то 500гр пилешко ти 100гр белтъчини като хапнеш и сирене кашкавалче и яйчица и стават 200 грама !!!

27.08.05
02:26

Трудно ще направиш нещо без достатъчно белтъчини. Знам го от опит ;) Случвало ми се е навремето да карам с по 100 грама протеини дневно (нямах много пари за храна), и нямах кой знае какъв напредък. Щом си пооправех малко яденето, веднага почвах да качвам.
Не че аз и сега приемам много, ако ми се съберат 160 грама дневно се радвам :) Ама за 85 кила са горе - долу в нормата. За твойте 100 кила ще ти трябват поне 200. Мускули от въздуха няма да направиш. А и освен протеини, ти трябват и достатъчно калории.
200 грама се набавят лесно и от храна, стига да имаш пари да ядеш достатъчно де :)

MR

28.08.05
18:38

Пичове, много благодаря за отговорите,а също така на Eclipse че поправи издънката ми.Нещата които ми казвате в общи линии са ми ясни.По същество въпроса ми беше- Дали при достатъчен прием на въглехидрати и при недостатъчен такъв на белтъчини ,все пак е възможно да има макари и не голям напредък,пък бил тои и твърде бавен?Нали все пак тези белтъчини би трябвало да се лепят бе да му се не види?Или греша???

28.08.05
23:17

По - скоро е обратното. С по - малко въглехидрати, но повече белтъчини ще напредваш по - добре, отколкото с недостатъчно белтъчини, но много въглехидрати. Въглехидратите дават енергия, а белтъците са строителния материал за мускулите. Излишъка от въглехидрати ще се отложи като мазнини, няма да компенсира липсата на белтъчини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1