Креатин

25.08.05
16:25

Здравейте,
искам да Ви попитам креатина (навсякъде говоря за монохидрат на нутрим - 200гр.) се прави 5 дни зареждащ период и след това 20 поддържащ . Добре след като свърши креатина и като взимам нов пак ли се започва от начало зареждащ ... ? Казаха ми че трябва да се изчака 2-3 седмици и след това да се вземе нов .

25.08.05
17:38

Можеш и 30 дена да ти е поддържащия, почивката е около месец, за да се прочистята рецепторите и следт това може пак! Успех! Вземи си креатин на Оптимум - цената почти същата, ефекта по-голям!

25.08.05
20:28

YODA много добре казано.подкрепям те :wink:  8)  :D

27.08.05
01:53

Добре ам поддържащия и др. както си пише там ли в началото 5 дни по 4 пъти по 5 гр. дневно , а след това 20 дни по 5 гр. на ден ли да се пие ... да кажем неможе ли 5 преди и 5 след ;)

На поддържащия да пиеш 5 преди и 5 след тренировка така ли?
Ми може, ама е безсмислено. Пии си по 5 гр. след трен и си си спокоен  :wink:

27.08.05
10:06

както и да имаш поддържащ период от около 2 месеца, а се почива около 2-3 седмици между новият цилъл с креатин! Ей това е от мене!

марки - Сатурн, Оптимум, Уидър!

MI

27.08.05
23:43

а да ви попитам момчета, а ако не се прави зареждащ период какво става, или иначе казано- за какво се прави това зареждане от 4-5дни?

28.08.05
02:17

Ако не правиш зареждаща фаза, максималното насищане става просто малко по - късно, но крайният ефект е почти същия. Пий го без зареждаща фаза, според мен.

HE

29.08.05
17:39

tuka iskam da vmakna edin vapros…. :) Vseki mi kazva 4e kreatina zadurja Voda.. mojete li da mi kajete to4no v kakvo se qvqva tova v smisul kakav e vidimiq efekt i dali e polojitelen ...?????

p.s. nqmam flex type na kompa poradi nqkoi pri4ini i se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1