08.11.12
13:45
Здравейте,
Вече ДЕВЕТА година живея в София и още не съм си намерил личен лекар. За радост не ми се е налагало :) Моля, препоръчайте ми някой в тази част на града. Също ще съм благодарен и на координати на добър невролог и/или специалист по спортни травми.
Благодаря Ви.
09.11.12
10:10
Ами там нали имаше някаква студентска поликлиника? Отиди там и попитай, то иначе как да ти препоръчам личен лекар, на тях функцията им е по скоро административна, отколкото медицинска за съжаление.. Но имам 2 приятелки, които имат личен лекар там, не са се оплакали. Иначе за невролога, тук зависи за какво точно ти трябва, предполагам, че не е за някакви мозъчни проблеми.. Доколкото съм чувала от шефката ми, доц Красимир Генов е много добър невролог, но не знам каква е неговата тясна специализация, тъй като зависи, пак казвам, какъв е проблема ти. Въпросният лекар беше началник на Неврологията във ВМА, предполагам, че все още е, ако дадеш някаква допълнителна информация за причината, поради която търсиш невролог вече мога да попитам... За спортните травми вече не мога да ти помогна, освен ако нямаш нужда от рехабилитация, където познавам една прекрасна лекарка, която бих ти препоръчала - д - р Желева. За нея ще ти дам повече информация ако ти трябва точно такъв специалист, разбира се! Успех!
Преди няколко години имаше класация на най-лошите лекари в България, на челните места бяха няколко от Студентска поликлиника. Имам две познати, които са им там личните и въобще не са доволни.
Невролог ми трябва, понеже от десетина дни са ми изтръпнали кутрето и безименния на лявата ръка. Почти съм сигурен, че е от прищипан или възпален нерв на/около рамото.
09.11.12
10:49
А, не го знаех това за там.. лошо.. Тъй като ти искаш личния ти лекар да е в района, там не познавам никой, освен лекарите в онкологията, ама да се надяваме да не стигаш до тях! Иначе - ако имаш желание мога да попитам за препоръки във ВМА, там за мен са най - добрите лекари в България. Точни кординати ли ти трябват или просто име, което да знаеш, че е качествен специалист? Ако не ти се разкарва до там, въпросната д - р Желева, която е рехабилитатор и физиотерапевт работи в един частен център, който се намира в двора на Онкологията, предполагам щом живееш в района, знаеш къде е.. Тя преди 3 години някъде го направи този център с европейски субсидии и се развива изключително добре. Иначе е работила и в онкологията и във ВМА по същата специалност и е много отзивчива и мила. Естествено обаче, като частен център заплащането ще е по- високо от държавно заведение.. Надявам се да ти бях полезна, ако искаш кординатите на някой добър невролог във ВМА, мога да се оптиам да намеря, но както казах, съмнявам се, че на който и да попаднеш ще сгрешиш! Самата им сграда на Неврологията е реновирана скоро и в няколкото пъти, в които съм влизала вътре е изключително поддържано и съвременно, което разбира се не е гаранция за професионализъм на кадрите, но е важно за точната диагностика!