27.08.05
10:00
Днес Питона наш добър познайник и приятел на голяма част от потребителите на форума има Рожден Ден . Да му пожелаем да е много здрав и много успехи да постигне както в личен план така и в бодибилдинга и нека усъществи мечтите си:)
по-здрави
Много ти благодаря за пожеланието! Искам то да се сбъдне и на вас, ако вярвате силно и желаете, вашите мечти и желания ще станат реалност!
Поздрави на всички! :)
27.08.05
10:11
А честито! Нека постигне онези си цели, които ми е споделял като сме се виждали! :)
Честито и от мен. И аз му пожелавам да постигне целите си и да е пич!
по-здрави
И от мен честито питон успех в начинанието дето си подхванал сериозно ти си го знаеш
Честито и от мен Питоне. Както казват хората, здраве и щастие да те сполетят, пък другото само ще дойде.
27.08.05
11:16
Честит рожден ден, Питоне! Най-вече ти желая здраве .. напоследък осъзнах че то е по-важно от каквото и да било! Другото вече ще дойде от само себе си! И да си изкараш лудо ей! :lol:
27.08.05
11:24
Нека на първо място да е Здравето и нека на този ден да ти се случат най-хубавите неща!Много щастие и любов!Приятно изкарване :D
ХАХАХ айде и аз да ти пожелая да не си тъпо копеле вече и да си умен пич. Не се трогвай толкова, като се видим ще черпиш, спокойно!
по-здрави
27.08.05
11:39
Аз не те познавам толкова добре ,но съм чел изказванията ти във форума и някои от тях са ме разспивали от смях :D Чест е за мен ,че има такъв човек който също се занимава с този спорт . Искам да ти пожелая здраве , щастие и много успехи ! Много храна , големи мускули и много сила ! Всичко най-хубаво да ти се сбъдне !
И аз не те познавам много добре щото си падам малко от новаците в форума! Но съм виждал и твои снимки направил си прекрасно тяло аиде да постигнеш още толкова и да си Жив и Здрав ЧРД !
Да си жив и здрав,много щастлив и обичан :)
Пожелавам ти с най-добри чувства да намериш това нещо (по-скоро формата му ) ,което да те накара да вярваш дори в невъзможното !
Изкефи се здраво на денят си-твой е !
:)
27.08.05
14:07
Жив и здрав, браточка, много пари, жени и успехи!
честито и от мен бади жив и здрав и всичко което си пожелаеш да ти се сбьдне :wink:
[quote author=“Emil_mlo”]ХАХАХ айде и аз да ти пожелая да не си тъпо копеле вече и да си умен пич.
Обаче, ако не се сбъдне, по-добре як и тъп, отколкото само тъп :lol: :lol: .
[quote author=“Emil_mlo”]ХАХАХ айде и аз да ти пожелая да не си тъпо копеле вече и да си умен пич.
май по- яко ще е да стана тъпо копеле батенце, че ми е скучно да съм пич!
:lol: :lol: :lol:
Еми то ти за мен вече си един от нас, тъпите копелета братле. :)
по-здрави
27.08.05
18:43
честито :D сичко дет искаш да го получиш :D за здраве нема да говориме сички тука сме здрави :D
27.08.05
19:05
ЧРД и от мен успехи в сички начинания
[quote author=”Питона”][quote author=“Emil_mlo”]ХАХАХ айде и аз да ти пожелая да не си тъпо копеле вече и да си умен пич.
май по- яко ще е да стана тъпо копеле батенце, че ми е скучно да съм пич!
:lol: :lol: :lol:
Bad Boys Forever!!! :wink: You know what I mean! 8)