08.11.12
22:48
Значи имам си хранителен режим от скоро и се чудя дали последното ядене което ми съдържа въглени (мисля, че е 3-тото) това са варени картофи около 270гр. та се чудя дали ще е проблем да го заменя с хамбургер, който съдържа зеленчуци, шунка, бяло препечено хлебче.
Единственото, което ме тревожи е, че има 3-4 пържени картофки, но е без майонези и такива глупусти. Дали ще се омазня ако заменя едното ядене (картофи/ориз) със такъв хамбургер ?
п.п - 16 години, ендоморфен тип тяло съм, но лятото отслабнах и сега качвам маса, предполагам около 13-14% бодифат съм сега.
Темата беше редактирана от Велимир Димитров на 08.11.12 22:50.
09.11.12
17:16
Не е нужно да ядеш картофите на въглени.. аз ги предпочитам по-мекички.
3-4 пържени картофки са си смърт, аз не бих рискувал! Иначе мекиците с майонеза са добра алтернатива, ще ти дадът много мазнини и сила.
пп - гледам че си навлязъл в терминологията и си чел от нета много работи - просто си сметни като количество калории колко ще ти излезне едното и колко другото. Разлика в качеството не би трябвало да има, ако се изключат разните Е-та, набухватели, консерванти в хамбургера.
казано от Doshun Badaev на 09.11.12, 17:16:
Брат, той има в предвид, че картофите съдържат въглени (въглехидрати), а не че ги е пекал на въглен.
казано от Doshun Badaev на 09.11.12, 17:16:
3-4 пържени картофки са си смърт, аз не бих рискувал! Иначе мекиците с майонеза са добра алтернатива, ще ти дадът много мазнини и сила.
пп - гледам че си навлязъл в терминологията и си чел от нета много работи - просто си сметни като количество калории колко ще ти излезне едното и колко другото. Разлика в качеството не би трябвало да има, ако се изключат разните Е-та, набухватели, консерванти в хамбургера.
09.11.12
22:01
Явно от тънък хумор не отбирате ;)