09.11.12
18:17
Здравейте искам да попитам ефектна ли ще бъде комбинацията на тези 2 продукта ... в момента пия N.O. xplode 2 и ми е малко под половината на кутията ... Сега искам да си взема и BSN syntha 6 isolate ... дайте ми съвет ... или пък cell mass ?? благодаря
10.11.12
12:42
No xplod-a се комбнира чудесно със cellmass-a . Но експлоуда ми стига за 2 месеца , а селмаса за 1 , така че щом си на половината на кутията ще ги комбнираш чудесно :) А още по-добре ако ги приемаш и трите но лично аз нямам финансовата възможност :) Така че мисля че в случая селмаса ще ти свърши чудесна работа , зависи и какво целиш де . От 1 кутия не очаквай голям ефект :)
11.11.12
21:38
cellmassa 2 пъти на ден след тренировка и 8 часа преди това , на кутията си пише :) Аз тренирам вечер
ами да и аз до 6 и 30 съм на работа и като пийна но експлода и към 7 и 20 почвам тренировка .... сутрин на гладно става ли да се пие селлмаса с но експлода в не тренировъчни дни ? ...... и друго да попитам ... евентуално като ми свърши но екслпода .. предполагам трябва да почина 1 месец ли незнам колко .. трябва ли да спра с селлмаса или мога да продължа да си го пия само него ??
Мнението беше редактирано от jorooo на 12.11.12 10:48.