Дневникът на Румен Михайлов

Темата е заключена.

Здравейте, казвам се Румен Михайлов и се занимавам с фитнес от около 2-3 месеца. Преди това съм тренирал Street Fitness около година и футбол - 4 години. На 16 години съм, висок съм 163 см. и тежа 52 килограма.
Ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, като досега бях на кръгова трениравка. От утре почвам по тази- http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata .
Доста трудно качвам килограми и затова съм избрал програма, която е за покачване на мускулна маса.
Купил съм си креатин ( Optimum Nutrition) и днес ми е последният ден от “Зареждащата фаза” (питах много приятели какво да си взема: протеин, гейнър или креатин; Всеки ми даваше различен съвет, като изтъкваше предимствата и недостатъците и на трите продукта и в крайна сметка си взех креатина).
Ще се радвам ако ми дадете вашите съвети!

P.S.- Утре ще напиша впечатленията ми от първата тренировка по новата програма!

Опсс , отиде на грешното място.. съжелявам ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1